Dove Coconut & Jasmine

20/09/2019

Dove Coconut & Jasmine ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Dezodorans.

DOVE NOURISHING SECRETS RESTORING RITUAL COCONUT & JASMINE

Dove Nourishing Secrets je linija proizvoda inspirirana prirodom i ritualima ljepote žena diljem svijeta poput Japana, Indije i Skandinavije. Kombinira sastojke inspirirane prirodom i ¼ Dove hidratantne kreme. U ponudi se mogu pronaći antiperspiranti, gelovi za tuširanje i kreme za njegu ruku i tijela.

INDIJSKI RITUALI LJEPOTE
U Indiji, kokos se slavi kao simbol prosperiteta i nezamjenjiv sastojak ljepote. Ayurvedska medicina je prepoznala ljekovita svojstva kokosa prije 4000 godina. Žene u Indiji kokos koriste kako bi omekšale kožu i kako bi im pružio prirodni sjaj.
Jasmin je također prirodno bogatstvo prisutno u većini Indije. Nije neobično za vidjeti žene u Indiji kako nose mirisne cvjetove jasmina u svojoj dugoj i gustoj kosi. Vjeruje se da je to jedan od prvih kultiviranih cvjetova te se smatra simbolom sreće. Njegov predivni i svježi miris čini ga popularnim sastojkom u kozmetičkim proizvodima i parfemima.

DEZODORANS Dove Coconut & Jasmine 150 ml

Dove Restoring Ritual linija u svojoj ponudi nudi antiperspirant u obliku spreja, sticka i roll on-a te kreme za ruke i losiona za tijelo, kako biste svježinu zadržali cijeli dan. Formula bez alkohola štitit će vas 48 h pružajući svježi miris.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji DEZODORANS.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj