Dobre vijesti za Celine fanove!

02/09/2019

Stižu parfemi s potpisom Hedi Slimanea!

Još u siječnju, kada je prvi put najavljeno da će Hedi Slimane preuzeti uzde modne kuće Celine kao umjetnički i kreativni direktor, dizajner je nagovijestio da će u tu francusku modnu kuću vratiti parfeme. Celine su većim dijelom izbjegavali parfeme od 1964. godine kada su lansirali parfem Vent Fou. Na svom Instagram profilu, modna je kuća objavila misterioznu sliku onoga što izgleda kao metalni kalup (za bočicu parfema, možda?) popraćeno natpisom:

"LA COLLECTION CELINE HAUTE PARFUMERIE CELINE HAUTE PARFUMERIE COLLECTION DEBUT."

Sve nam je jasno, jako smo uzbuđeni, i bez sumnje će ova kolekcija parfema biti jednako šik kao i Hedi Slimane. Iako će ovo biti prvi miris dizajnera Slimanea za Celine, stvaranje parfema njemu nije nepoznanica. Dok je bio kreativni direktor za Dior Homme 2004., Hedi je kreirao trio parfema inspiriranima kolonjskim vodama na moderan način.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par CELINE (@celine) le

Upravo saznajemo da će kolekcija parfema biti uniseks, i da će sadržavati 11 parfema koji će se zvati PARADE, SAINT-GERMAIN-DES-PRÉS, DANS PARIS, COLOGNE FRANÇAISE, BOIS DORMANT, LA PEAU NUE, RIMBAUD, EAU DE CALIFORNIE, REPTILE, BLACK TIE, i NIGHTCLUBBING.

Celine-2

Parfemi stižu u Celine butike diljem svijeta početkom listopada 2019.

Jedva čekamo, a vi?

Fotografije: INSTAGRAM/@CELINE

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj