Da, Cosmopolitan Beauty Awards 2020. je upravo počeo!

22/09/2020

One najbolje proglašavamo—najboljima, već 10 godina. Kreće najveći natječaj kozmetičkih proizvoda na hrvatskom tržištu—Cosmo Beauty Awards 2020.

Već je deseta godina otkako smo u Hrvatskoj pokrenuli Cosmopolitan Beauty Awards. Tada smo predviđali da će postati *najveći natječaj kozmetičkih proizvoda na hrvatskom tržištu* i držali fige da to doista tako bude. Godinu-za-godinom, nominacija-za-nominacijom, Cosmopolitan Beauty Awards je *doista* postala najprestižnija nagrada na hrvatskoj kozmetičkoj sceni u kojoj žele sudjelovati svi koji imaju svoje (beauty) konje za utrku. Što smo nakon 10 godina naučili? To da morate poljubiti puno *žaba* da biste pronašli svog *princa*.

Cosmopolitan Beauty Awards 2020 CBA-620x350sladoled

U prijevodu na beauty-jezik (jedini koji govorimo tečno), da biste pronašli kremu od koje imate anđeoski ten, puder koji je kao stvoren za vas, maskaru koja će izdržati sve vaše životne avanture, i parfem s kojim ćete zavesti čitav svijet, potrebno je puno (puno, puno) testiranja. A zato smo mi ovdje. Cosmopolitan Beauty Awards žiri već 10. godinu testira beauty proizvode kako vi ne biste morali. Što se nas tiče, kada idete u shopping, možete slobodno ponijeti Cosmopolitan Beauty Awards popis nagrađenih i smatrati ih svojim ultimativnim beauty-vodičem. Jer, mi pronalazimo najbolje *anđeoske kreme*, savršene pudere, izdržljive maskare i zavodljive parfeme, i proglašavamo one najbolje—najboljima.

Mjesto radnje: ovdje

Vrijeme: od 20.09. do 20.11. 2020.

Neka (beauty) igre započnu!

CBA2020-logo-V2

Ove godine pozivamo i vas, Cosmo čitateljice, beauty-ovisnice, i sve one koji će to tek postati, da glasujete za one za koje smatrate da su najbolji, i tako sudjelujete u natječaju (i pritom osvojite vrijedne beauty nagrade).

Cosmopolitan Beauty Awards 2020 CBA-620x350tipkovnica

Natječaj traje od 15. rujna do 20. studenoga 2020. godine i u tom periodu prikupljamo glasove vas, naših čitateljica, i glasove stručnog žirija. Vi možete glasovati na portalu Cosmopolitan.hr. Stručni žiri čine Ivo Parać, urednik ljepote u Cosmopolitanu; Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana; Ante Pažanin, frizerski stilist iz salona Glamour; Simona Antonović, vizažistica; te doktori Dinko Bagatin i Tomica Bagatin iz Poliklinike Bagatin.

Brojni brendovi iz beauty svijeta sudjeluju u ovogodišnjem Cosmopolitan Beauty Awardsu –
4711, Alerion, Arkana, Aussie, Avon, Biobaza, Bioderma, BiosLine, BlueSky, Boss, Bourjois, Braun, Catrice, Dolce & Gabanna, Dove, Elemis, essence, Foreo, Garnier, Geneo, Giorgio Armani, Guinot, Hada Labo, Hårkontroll, Herbal Essences, Inspira, Kérastase, Lancȏme, La Piel, L’Occitane, Melem, Melvita, Neuro Gaba, Nikel, Nivea, Pantene, Perricone MD, Plidenta, stylPRO, Reviderm, Revlon Pro, Rosal, Simple Kind To Skin, SmoothSkin, s.Oliver, Shiseido, Tabac, Tangle Teezer, Thalion, Tripollar, Ulola, Valentino Beauty, Yasenka, YSL Beauté, Ziaja.

Cosmopolitan Beauty Awards 2020 CBA-620x350kineska

A sad, važne stvari: da biste mogli glasati, prvo se morate registrirati na Cosmopolitan.hr. Nakon što registracija bude potvrđena, imate mogućnost odabrati najbolje proizvode ponuđene po kategorijama i podkategorijama. Registracijom ostvarujete i dodatne pogodnosti - sudjelovanje u izvlačenju beauty nagrada iz bogatog nagradnog fonda! Dajte svoj glas klikom na odabrani proizvod u kategoriji ili podkategoriji. Možete izabrati samo jedan proizvod, ali naravno, niste obavezni glasati za sve ponuđene kategorije.

Pridružite se izboru i dajte svoj glas

I.P.

Novo

Komentiraj