Curaprox Be You dolazi s okusom gin tonica i nikad se više nismo osjećali svoje

29/09/2021

Curaprox Be You Pasta s okusom gin tonica ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Zubi.

U vijestima koje nitko nije očekivao, ali definitivno nismo ljuti, Curaprox je predstavio novu zubnu pastu za izbjeljivanje i to s okusom našeg omiljenog ljetnog (jesenskog, proljetnog i zimskog) alkoholnog pića.

Možda zvuči kao trik, ali što se tiče stomatologije, ova pasta za zube je prava stvar. Flourid i ksilitol štite od zubnih šupljina i osjetljivosti, a glukoza oksidaza ima učinak izbjeljivanja. Bez brige, iako zvuči super zabavno, ova pasta ne sadrži alkohol i služi isključivo u svrhu dobrog oralnog zdravlja.

curaprox

Sastojak natrij fluorid nezaobilazan je dio paste za zube. Hidroksiapatit i prirodni enzim glukoza oksidaza u kombinaciji s prirodnim sastojcima nježno izbjeljuju zube čuvajući pritom zubnu caklinu. Ksilitol, prirodno sladilo bez šećera dobiveno iz breze, pasti daje slatkast okus i sprječava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju karijes. Biljni sastojci poput ekstrakta ehinaceje, gorke naranče, vražje kandže i cetele smiruju i obnavljaju sluznicu usta i desni te sprečavaju upalu, dok provitamin B5 regulira vlažnost sluznice i potiče stvaranje novih stanica. Bez NLS-a, triklosana i mikro plastike. Uz nisku razinu abrazivnosti (RDA 50) i osvježavajuća zrnca mentola.

Da nam je netko rekao da ćemo biti ovoliko uzbuđeni oko zubne paste, vjerojatno im ne bismo vjerovali, ali nikad nećemo odbiti iznenađenje. Curaprox Be You gin tonic zubna pasta dio je Challenger linije i stvorena je “za odvažne sa stilom” pa samim time za svaku pravu Cosmo curu.Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj