Čudesni jastučić iz Lancomea

19/01/2015

Miracle Cushion nije niti podloga niti puder u kamenu. On je jastučić kojeg imate pravo definirati kako god želite...

Ako žene ozbiljno shvaćaju ljepotu, važno je da u njoj i uživaju. Inovacije su tu da im olakšaju život i ponude perfekciju pod vršcima prstiju.

Misija je jasna, ali složena: staviti znanost u službu prirode i dobrobiti za kožu, korištenjem tekstura koje omogućuju jednostavno nanošenje te više no ikad ističu senzualnost i profinjenost. Miracle Cushion u potpunosti ispunjava ovaj zahtjev: prozračan i praktičan make-up koji svaka žena može optimalno prilagoditi svojim potrebama i željama.

Na prvi pogled možete pomisliti da je riječ o puderu u kamenu. Njegov srebrni poklopac ukrašen je profinjenim otiskom Teint Miracle. Je li možda riječ o kompaktnoj podlozi? Ne, nije baš...

Iznutra se, naravno, nalazi ogledalce. I delikatni aplikator. A potom slijedi iznenađenje – nepropusni pečat koji otkriva… spužvicu? Jastučić! Znatiželja će vas povući da ga pritisnete vršcima prstiju. Na dodir je mek i fleksibilan. I osvježavajuć! Nevjerojatno ugodan osjećaj svježine kada to najmanje očekujete. Pritiskom na jastučić ispušta se mala doza prozračne tekućine u boji. Vaš prvi susret s Miracle Cushionom trenutak je koji nikada nećete zaboraviti!

Sva svježina i prozračnost tekućine, praktičnost nošenja u torbici zahvaljujući kompaktnoj kutijici i jedinstveni učinak BB kreme… u samo jednom koraku! Miracle Cushion hidratizira, ujednačava i štiti kožu od UV zračenja, istovremeno donoseći nevjerojatan osjećaj svježine. Koža je nakon nanošenja ljepša i hidratizirana te blista baršunastim sjajem, ostavljajući dojam profinjenosti - kao da je ulaštena. Nevjerojatno se lako nanosi i pruža osjećaj savršenog make-upa u kombinaciji s ujednačenim, čistim i hidratiziranim tenom u samo par sekundi… bilo kada i bilo gdje.



Još jučer nezamisliv, a danas apsolutni must-have…


Photo credit: Lancome

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj