Cosmo vam daruje paket za savršene ruke i kosu

31/10/2012

Osvojite najnježniji šampon protiv prhuti i kremu za ruke koja sa samo jednim nanošenjem pruža 24-satnu ugodu i zaštitu. Kako? Dajte svoj glas na Cosmo Beauty Awards. A dobitnica je... Ivana Babić

d

Ćudljivo jesensko vrijeme dodatno utječe na kožu te ona postaje isušenija, zategnutija i umornija zbog hladnoće. Treba posebnu brigu i njegu. U želji da njega kože postane estetski ritual, stručnjaci Laboratorija Vichy razvili su liniju proizvoda za njegu tijela Nutriextra te novu patentiranu formulu Dercos - šampon bez sulfata koji djeluje protiv prhuti i znakova neugode na vlasištu te liječi vlasište i otkriva ljepotu kose.

Prhut i osjetljivo vlasište uhvaćeni su u začarani krug jer osobe s prhuti obično pate i od nadraženog vlasišta i osjećaja neugode. Istovremeno, povećani broj podražaja neugode kod ljudi s osjetljivim vlasištem potiče staničnu obnovu i nastanak prhuti. Zato kod osjetljiva vlasišta nije dovoljno liječiti samo prhut.

Dercos predstavlja inovativnu njegu – protiv prhuti i za osjetljivo vlasište. Šampon protiv prhuti i bez sulfata s dvostrukim djelovanjem protiv prhuti i svrbeža sadrži supstance koje proizlaze iz dermatologije:

  • Pirokton olamin pomaže smirivanju vlasišta i sprečava razmnožavanje gljivica iz roda Malassezia koje su dio prirodne flore vlasišta te regulira ljuštenje epidermisa.

  • Bisabolol nalazimo u pravoj kamilici i poznat je po svojim umirujućim osobinama.

 Linija proizvoda Nutriextra sadržava formule s koncentriranim hidratacijskim i hranjivim tvarima: glicerin, karite maslac i ulje makadamije. Vichyjevi stručnjaci koncentrat su spojili s aktivnim sastojkom hydrovance koji pomaže pri prijenosu hidratacijskih i hranjivih tvari u dublje slojeve epidermisa bez masnog sjaja na koži. A svjež miris breskve njezi tijela donosi još veći užitak. Koža je već nakon prvog nanošenja obnovljena iznutra, punija na dodir i mekša. Na osnovi istraživanja znanstvenici Laboratorija Vichy utvrdili su da je najčešći nedostatak krema za ruke njihovo kratkotrajno djelovanje i mastan dodir. Razvili su kremu za ruke koja samo jednim nanošenjem pruža 24-satnu ugodu i zaštitu. 

Dajte svoj glas na Cosmo Beauty Awards. Požurite, jer igra traje do 31. listopada

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj