Cosmo Beauty Awards vam poklanja Mythic Oil - ulje za sjaj obojene kose

24/09/2012

Dajte svoj glas svojim omiljenim kozmetičkim proizvodima, a mi ćemo vas nagraditi uljem Mythic Oil koje kosi pruža nevjerojatan sjaj od kojeg bi vaša okolina mogla oslijepiti (ili se barem doživotno zaljubiti)

d

Prije nego što se upustite u ovu uzbudljivu igru, znajte da to činite na vlastitu odgovornost i da nećemo odgovarati ako vaša okolina od vaše supersjajne kose nakratko izgubi vid. Naime, nije tajna da su prirodna ulja korištena u ritualima ljepote kože i kose od davnina i da su njihove tajne prenošene s generacije na generaciju. Jaka, čuvana, hidratizirana i sjajna kosa znak je ljepote i time pravi must za žene. Danas, kao i u davnim vremenima, u potrazi smo za savršenim spojem ulja koje će kosu dovesti do savršenstva. I ta-dam! Končano smo ga pronašli!

dU samo godinu dana Mythic Oil, inspiriran mitskom orijentalnom ljepotom, postao je omiljeni proizvod frizera i njihovih klijentica. Svestran, multifunkcionalan, štiti od štetnog sunčeva utjecaja i zaglađuje kosu za efekt visokog sjaja. Njegova tajna: ulje lana koje sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina obavija vlakno kose za jaču blistavost, zaštitu i sjaj te ulje brusnice. Snažan antioksidans hranjivih svojstava hrani kosu za blistavi glamur.

Registrirajte se na stranici Cosmo Beauty Awards, kliknite na proizvode koji vam se sviđaju, a mi ćemo pet čitateljica nagraditi proizvodom Mythic Oil. Igra traje do 30. rujna.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj