Cosmo Beauty Awards 2019. ima novu kategoriju!

11/11/2019

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u novoj kategoriji “Nije beauty, ali nas uljepšava”

Da, Cosmopolitan Beauty Awards 2019. je službeno počeo, projekt časopisa Cosmopolitan u kojem tražimo najbolje od najboljih proizvoda za njegu i uljepšavanje. Natječaj će trajati do 15. studenoga 2019. i u tom ćemo razdoblju prikupljati vaše glasove.

BTW., jeste li znali da glasajući ovdje možete osvojiti brojne beauty-nagrade?

Nova kategorija "Nije beauty, ali nas uljepšava" ove godine broji 3 kandidata, među kojima su brendovi Lelo, Lykke & Philips.

Lelo Sona 2

Malena, ali nevjerojatno snažna, SONA Cruise je zapravo masažer koji stimulira cijeli klitoris, a ne samo njegov vidljivi dio. Jeste li znali da je klitoris puno više od malenog gumba punog osjetljivih živčanih završetaka? Sonične pulsacije koje nastaju u otvoru igračke dubinski stimuliraju područje cijelog klitorisa i izvlače orgazam iz dubine tijela.

Zamislite da stojite uz posebno jak zvučnik i osjećate glazbu cijelim tijelom. To je SONA. Cijelo tijelo se zagrijava, tinja, a zatim gori sve dok se ne predate. LELO SONA puno je više od igračke, to je iskustvo orgazma koje ne ovisi o tome kako danas izgledate, ne trebaju vam svijeće i ružine latice kako biste se osjećali posebno jer je već sami čin korištenja SONE iskustvo koje nećete zaboraviti. 

Lelo Sona 2 3

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji "NIJE BEAUTY, ALI NAS ULJEPŠAVA".

 

Lykke mirisni medaljon

Lykke - nakit s dozom sreće hrvatski je brand koji na domaću modnu scenu unosi dašak inventivnosti koji će zauvijek promijeniti očekivanja od omiljenog modnog dodatka - nakita. Lykke mirisni medaljoni zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama upijaju vaš omiljeni parfem (ili eterično ulje) i otpuštaju ugodan miris tokom dana. Mirisi evociraju uspomene, naglašavaju našu osobnost i utječu na naše raspoloženje, zato Lykke ogrlice s mirisnim privjeskom dolaze u paketu s dva visokokoncentrirana organska eterična ulja hrvatskih proizvođača. Izrađene su od kirurškog čelika visoke kvalitete, a njihova posebnost leži u njihovim hipoalergenim i antikorozivnim svojstvima te pozlati od 18 karatnog zlata koja dolaze u zlatnoj i rozo zlatnoj te srebrnoj boji. 

 

LYKKErozeta

Kolekcija Lykke mirisnih medaljona predstavlja 13 različitih medaljona koji se mogu personalizirati na više načina: 

- odabirom željenog motiva

- gravurom na poleđini medaljona

- odabirom pozlate u srebrnoj, zlatnoj ili rozo zlatnoj boji.

- odabirom dva eterična ulja koja dolaze uz ogrlicu

- u kompletu s nakitom dolazi i 10 raznobojnih spužvica koje se mogu mijenjati ovisno o outfitu i mirisu koji želite nositi taj dan

U Lykke mirisnoj kolekciji nakita posebno se izdvajaju mirisni  medaljoni inspirirani hrvatskom baštinom i tradicijom. Inspiracija za ovu kolekciju su bile prirodne i povijesne ljepote Hrvatske kojima se kroz Lykke mirisne medaljone dodalo malo boje i mirisa, te oživjela povijest koja se želi kroz Lykke nakit ispričati. Među prvim mirisnim medaljonima inspiriranim hrvatskim nasljeđem i ljepotama ističu se Rosetta from Slavonia (s motivom đakovačke rozete), Adriatic Coral (s motivom koralja) i Croatian Sea (s motivom ribe). Simboli iz ove limitirane kolekcije nastali su u suradnji s poznatom domaćom ilustratoricom Majom Tomljanović.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji "NIJE BEAUTY, ALI NAS ULJEPŠAVA".

 

Philips Steam & Go

Kad ste posljednji put imali dovoljno vremena za malo vlastitog mira, uživanje u šalici kave, knjizi ili dobrom filmu? Dok obavite sve kućanske poslove, vremena za opuštanje ne ostaje previše. Brojne obaveza i premalo slobodnog vremena mnoge je nagnalo da svoj život i svakodnevne aktivnosti maksimalno pojednostave i učine efikasnijim. Žene i muškarci danas imaju jednake izazove kad je u pitanju slobodno vrijeme, a svi žele izgledati uvijek lijepo, dotjerano i uređeno. 

PHILIPS STEAM & GO 3

Muke s glačanjem, osjetljivim tkaninama i sitnim naborima stvaraju glavobolju kad imate malo vremena za spremiti se za izlazak ili za putovanje. No, pravi znalci otkrili su kako uštedjeti vrijeme na glačanju. Uz pomoć ručnog steamer glačala, u svega par minuta vaša omiljena haljina, košulja ili odijelo bit će besprijekorno izglačani, bez nabora. Novo Philips Steam&Go glačalo jednostavno je i lagano za upotrebu, zagrijava se za svega 45 sekundi, a može se koristiti i na najosjetljivijim tkaninama koje su predviđene za glačanje. Za one koji su često u pokretu i tijekom dana promijene više outfita te žele u garderobi popraviti i osvježiti svoju odjeću u zadnji tren, ručno steamer glačalo je idealno. Lagano se nosi u torbi i dolazi s vrećicom koja je otporna na toplinu. Ovo je posebno oduševilo našeg poznatog komičara Ivana Šarića, koji je zbog svojih nastupa jako često na putu pa u prtljazi obavezno ima košulju i ručno glačalo. Za putovanja i brzinske popravke prije izlaska na red carpet, naša influencerica Andrea Andrassy također redovito koristi ručno steamer glačalo s kojim brzo i jednostavno uredi dizajnersku haljinu ili omiljenu majicu. Bez stresa, bez daske za glačanje i bez poteškoća. Okomito i vodoravno glačanje uz snažnu kontinuiranu paru, brzo i efikasno vodi do besprijekorno ispeglane odjeće. Više se zaista ne morate brinuti o pakiranju prije puta, važno je samo da uz svoje košulje i odijela spakirate i Philips Steam&Go glačalo.  

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji NIJE BEAUTY, ali nas uljepšava.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj