Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

14/09/2018

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator ove je godine nominiran u kategoriji NJEGA LICA / ZA HIDRATACIJU natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Clinique nam predstavlja novu Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, raskošnu i brzo upijajuću gel kremu koja pruža 72 sata kontinuirane hidratacije, čak i nakon umivanja lica. Nova Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator uklanja suhe nakupine kože i osjećaj zatezanja nastalih dehidracijom kože. Hidratantna barijera kože sada ima prirodnu sposobnost da pohranjuje vodu u svim slojevima epiderme, kako bi koža na površini izgledala svježe, zaglađeno i blistavo.

CLINIQUE OPEN

Ekskluzivna Auto-Replenishing Tehnologija trenutno pruža hidrataciju kože uz aktiviranje vlastitog izvora vode kako bi ju kontinuirano opskrbljivala vodom. Ovako tehnologija funkcionira:

• Trenutna hidratacija:
Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator koristi hijaluronsku kiselinu za 152% trenutne hidratacije, dok ostali hidratatori prodiru dublje u kožu za dodatnu hidrataciju kako bi koža izgledala svježe, zaglađeno i blistavo.

• Zaključava vodu:
Moisture-Holding Super Matrix i Hijaluronska kiselina zaključava i puni stanice vodom.

• Aktiviranje unutarnjeg izvora vode:
Aktivna vodica Aloe Vere i kofein pomažu koži stvoriti vlastiti unutarnji izvor vode za kontinuirano cirkulirajuće opskrbljivanje svih slojeva epiderme.

Clinique Moisture Surge 72 Hour Auto-Replenishing Hydrator

Dublja priča:
TEEP ili „Prirodna sposobnost kože“ djeluje poput pumpe koja tjera vodu gore-dolje uzduž epidermisa. Zamislite to poput vodenice. Tijekom vremena, unutarnja pumpa postaje oštećena što uzrokuje gubitak sposobnosti kože da se sama iznova hidratizira i dovodi vodu iz svog prirodnog spremnika prema površini što dovodi do dehidracije.

Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator koristi aktivnu vodicu Aloe Vere i kofein za stimulaciju vodene pumpe, pomažući da stvori svoj unutarnji izvor vode za kontinuiranu hidrataciju. Pumpa vuče vodu iz najdubljih slojeva do površine i tako iznova.

CLINIQUE WATER

Način korištenja:
Nanijeti dva puta na dan na čisto lice. Ova multifunkcionalna krema je više od kreme i može se koristiti na više načina:
• Kao hidratacijski booster vašoj kremi koju već koristite. Nanesite je prije svoje kreme ili nakon kreme.
• Može se koristiti tijekom dana, utapkavajući ju na puder gdje osjećate zatezanje.
• Kao 5-minutna maska, nanesite je u malo debljem sloju. Ako se višak kreme ne upije, uklonite višak maramicom ili dopustite da se u potpunosti upije. Ne ispire se.
• Može se koristiti na suhim područjima poput kožice noktiju, laktove, koljena i na suhe vrhove kose.
• Pomiješana s tekućim puderom. Nanesite manju količinu kreme na nadlanicu ruke i dodajte puder. Pomiješajte kistom ili prstom i nanesite na lice.


Allergijski testirano. 100% bez mirisa.

 

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj