Chiara Ferragni opet rasturila internet

19/12/2020

Njezin novi live video pratilo je 46.000 ljudi!

Digitalna poduzetnica, majka, žena, dizajnerica šminke - Chiara Ferragni trenutno ima 22 milijuna followera na Instagramu. Sve što napravi, pretvara u zlato, bilo da se radi o monim suradnjama, kolekcijama make-upa, sponzorstvima, ili live video-eventima.

Naime, nedavno je, u suradnji s make-up brendom Lancôme, s kojim je već lansirala kolekciju make-upa, Chiara je predvodila video predstavljanje nove palete Fashion Flirty, koje je bilo otvoreno za javnost – uključujući novinare, influencere i Lancôme obožavatelje. Uz mnoštvo iznenađenja, Chiara je predstavila svoju novu kolekciju – iznutra odvažnih nijansi nadahnutim njezinim ‘’urbanim’’ stilom i glamuroznim izdanjima tijekom Milanskog Tjedna mode, izvana ukrašenom prepoznatljivim Chiarinim okom.

Chiara x Lancôme Fashion Flirty 2

Dijelom ovog eventa bila su mnoga lica, poput kreativne direktorice Lancômea Lise Eldridge, koja je predstavila makeup rutinu koristeći Chiarinu novu kolekciju. Anna Della Russo, modna ikona i kreativna direktorica Japanskog Voguea, također je gostovala u ovom video pozivu. Na koncu, Chiari su se pridružila njezina sestra, Valentina Ferragni i najbolja prijateljica, influencerica Veronica Ferraro na zabavi u pidžamama – najbolji način za dijeljenje malih tajni o beauty rutini.

Chiara x Lancôme Fashion Flirty 10

Uspješno privukavši više od 46 000 gledatelja s više od 200 000 lajkova i komentara, beauty događaj Chiare Ferragni još jednom dokazuje da ona doista može—rasturiti internet.

I.P.

Novo

Komentiraj