Brend koji je za šminku za žene uzeo – muškarca

13/10/2016

A sad želimo da nas nauči kako napraviti tu besprijekornu podlogu :O

Ako ste veliki fan make upa, onda ste već prepoznali lice vizažista i YouTubera Jamesa Charlesa s njegovih fotki za godišnjak koje su u kratkom roku osvojile cijeli svijet.

Pa, ovaj će 17-godišnjak uskoro dobiti još jednu priliku za sjaj (i to ne samo zahvaljujući njegovim nevjerojatnim highlighting vještinama), i to kao prvi muški model i glasnogovornik CoverGirla.


Njegova, sad, kolegica Katy Perry vijest je objavila na Instagramu prije samo nekoliko dana izjavivši: „Čast mi je i zadovoljstvo objaviti našeg prvog COVERBOYA, Jamesa Charlesa!“

Just wrapped another great @COVERGIRL shoot. Honored to have the pleasure to announce the very first COVERBOY, James Charles! Follow him @JCharlesBeauty! #COVERGIRLJames #glam❗️

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on


James će za početak „posuditi“ svoje lice i trepavice za najavu nove maskare, „So Lashy!“, ali ubrzo nakon započinje i njegovo pojavljivanje u reklamama i na posterima. Kao što i sami možemo vidjeti, James je presretan:


Iskreno, nismo previše iznenađeni jer James zrači nevjerojatno pozitivnom energijom, posjeduje nevjerojatne make up vještine i jednostavno nam je neodoljiv!

f

f

„Svi naši modeli također su i uzori za pomicanje granica, izražavanje sebe i stajanje iza svojih uvjerenja, redefinirajući ljepotu i ono što ona znači. James Charles nije iznimka“, objašnjava beauty brend.

„Prije godinu dana, James je hrabro lansirao svoj Instagram profil koristeći dinamičan i potpuno drukčiji make up koji je istaknuo sve aspekte njegove osobnosti, inspirirao žene, muškarce, dečke i cure koji se možda još uvijek boje pokazati svoju pravu svjetlost.“

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj