Brazilka ili šumica? Kakvu intimnu frizuru preferiraju poznate dame?

02/06/2015

Frizura intimnog područja jedan je od trendova koji se neprestano mijenja. Tako je donedavno najpopularnija bila brazilka, a u zadnje vrijeme na scenu se vraća prirodni izgled. Bez imalo srama – slavne dame priznale kakve intimne frizure vole najviše.

1. Kate Winslet preferira 'stazicu' koju održava depilacijom s voskom. "Za scene seksa u filmu 'The Reader' morala skinuti do gola i pokazati bujniju 'frizuru'. Nakon godina depiliranja dlačice se jednostavno nisu željele vratiti. Za svaki slučaj napravili su mi 'periku' za to područje jer su se bojali da uopće neće izrasti", izjavila je Kate.

kate winslet


2. Eva Longoria ne voli dlačice na svom intimnom području. "Svaka žena trebala bi barem jednom probati brazilsku depilaciju i onda voditi ljubav sa svojim partnerom. Kada to proba, uvijek će se vraćati brazilki", objašnjava Eva.

eva longoria


3. Jennifer Lopez također voli 'čelavicu', ali ne depilira svoje intimne dijelove nego ih brije britvicom. "Mrzim vosak. Ne volim kad me kozmetičarke gledaju tamo dolje i zato se uvijek brijem", priznala je.

Jennifer Lopez


4. Solange Knowles njeguje prirodni 'look'. "Onaj tko je izmislio depilaciju bikini zone bio je grozno biće! Tko kaže da žene ne smiju imati grmić", oštro je komentirala Solange.

solange knowles


5. Kim Kardashian na svom tijelu ne želi vidjeti ni jednu jedinu dlačicu, pa tako ni na intimnom području. "Opsjednuta sam s laserskim uklanjanjem dlačica. Ruke, noge, bikini zona – moje čitavo tijelo je bez dlaka", priznala je.

Kim Kardashian


6. Cameron Diaz velika je zagovornica 'šumice'. "Lasersko odstranjivanje zvuči kao luda ideja. Ideja da bi vulva trebala biti 'ćelava' je novi fenomen, ali to će se brzo promijeniti. Zar stvarno želite do kraja života biti bez dlačica? To je osobna odluka, ali savjetujem vam da ih ne dirate", Kaže Cameron.

cameron diaz


7. Gwyneth Paltrow poslušala je njezin savjet i ostavila svoje dlačice netaknute. "Furam se na 'look' iz 70-ih", našalila se jednom prilikom slavna glumica.

gwyneth paltrow

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj