Braun Silk-épil 9 Flex 9-002

25/09/2020

Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 epilator ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Beauty gadget.

Silk-épil 9 Flex 9-002 je epilator s fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica, ima brijaću glavu i kontrolu pritiska za lako uklanjanje dlačica, nudi bežičnu mokru i suhu epilaciju, eksfolijaciju za glađu kožu, te široke je glave s 40 pinceta i uskom drškom.

SE9Flex9002_Braun_Chameleon_SecondaryImage01_3000x3000
LAKOĆA KORIŠTENJA: Prvi epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica.
GLATKA KOŽA: Tehnologija pinceta MicroGrip (40 pinceta) pruža glatku kožu tjednima, a ne danima.
PRAKTIČNOST: Ergonomska drška s protukliznim hvatištem, savršena za epilaciju pod tušem.
UGODNOST: Može se koristiti pod vodom za ugodniju epilaciju, a tehnologija SensoSmart™ osigurava adekvatan pritisak.
MULTIFUNKCIONALNOST: Epilator ima i brijaću glavu koja se može koristiti umjesto epilacijske na osjetljivim područjima.


Novi Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 prvi je epilator na svijetu s potpuno fleksibilnom glavom za lako uklanjanje dlačica. Uživajte u tjednima glatke kože, kao nakon salonskih tretmana, zahvaljujući tehnologiji MicroGrip i 40% široj glavi koja uklanja i dlačice duljine tek 0,5 mm. S ovim epilatorom dolaze još dvije glave: brijaća i ona s trimerom za jako osjetljiva područja.

Uska, ergonomska drška
Potpuno nov oblik drške s protukliznim hvatištem posebno je praktičan pod tušem te omogućuje lakše, preciznije rukovanje, čineći epilator savršenim za ona teško dostupna područja.

Održavanje bikini-zone
Pripremite se za dan na plaži bez petljancija koje znaju pratiti uklanjanje dlačica voskom. Ova potpuno fleksibilna glava omogućit će vam jednostavnu epilaciju. Bez boli. Bez zakazivanja termina. Samo tjedni i tjedni glatke kože kao iz salona.

Glatki pazusi
Obucite svoj omiljeni top bez brige o tome kako vam izgledaju pazusi jer oni će biti meki i glatki. Za izuzetno osjetljiva područja preporučujemo brijaću glavu koju dobivate u ovom kompletu.

Za cijelo tijelo
Zahvaljujući fleksibilnoj glavi lako možete epilirati dlačice na cijelom tijelu, čak i one na zahtjevnijim područjima. Tehnologija MicroGrip s 40% širom glavom uklanja više dlačica jednim potezom za učinkovitiju epilaciju.

BEAUTY GADGET Braun SES 9002 3D Epilator Flex

Više nećete propustiti nijednu dlačicu
Pobrinite se da vam ne promakne ni jedna dlačica kako bi vaša koža duže bila glatka. U tome će vam pomoći posebna značajka, svjetlo Smartlight koje otkriva i najtanje dlačice kako biste vi mogli uživati u predivno glatkoj koži.

Pincete MicroGrip
Svojim širokim, dugim i dubokim pincetama, Silk-épil 9 Flex precizno uklanja i najkraće dlačice, koje ni vosak ne može uhvatiti.

Senzor pritiska
Tehnologija SensoSmart™ vodi vas kroz epilaciju vodeći računa o tome da koristite adekvatnu razinu pritiska na kožu. Kada pritišćete presnažno, pali se crveno svjetlo.Wet & Dry
Uređaj je 100% vodootporan pa se možete epilirati u kadi ili pod tušem. Kada se provodi redovito i pod vodom, epilacija postaje gotovo bezbolna. 

Brijanje i podrezivanje
Brijaća glava pretvara epilator u pravi pravcati brijaći aparat, dok glava s trimerom omogućuje podrezivanje dlačica.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj