Boss Alive

23/09/2020

Boss Alive ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Ženski parfem godine.

Osmišljen od žena, za žene, Boss mirisi predstavljaju Boss Alive, miris za žene koje vole odvažne poteze.

Nezavisne, elegantne te snažne žene – žene koje predstavljaju duh Boss Alive razumiju da su spontanost i veselje jednako važne za njihovu priču kao predanost i fokus. Znaju da ako budu odane sebi da će biti najjače.

ŽENSKI PARFEM GODINE Boss Alive


KAMPANJA

Emma Roberts, Laura Harrier Bruna Marquezine, i Chloe Bennet su zaštitna lica za kampanju BOSS ALIVE te nude jedinstven pogled na to što ih čini živim. Kampanja obuhvaća TVC koji prikazuje kako žene uživaju u svakodnevnim trenucima boravka u Los Angelesu, njihovu pozitivnu energiju i niz portreta koji otkrivaju njihovu individualnost. Ovu žensku ekipu upotpunjuju poznata dizajnerica parfema Annick Ménardo, dizajnerica Amelie Riech, redateljica Rebecca Zlotowski i fotograf Collier Schorr.

Film kampanje, francuske redateljice i scenaristice Rebecce Zlotowski, besprijekorno uspostavlja ravnotežu između žene koja ima svoj cilj i kontrolira svoju sudbinu te bezbrižnosti nekoga izgubljenog u trenutku. Četiri žene počinju pjevati sebi, bez trunke samosvijesti. Pjesma – What’s Up od Four Non-Blondes – je zvučna pjesma koja postupno prerasta iz šapta u himnu te vas preuzima zajednički trenutak radosti. Fotografije u kampanji snima svjetski poznati fotograf Collier Schorr, oživljavajući miris te pričajući priču kroz lijepe elegantne slike.

Emma Roberts je neprocjenjiv talent, koja je tijekom više od deset godina skupila impresivnu filmsku i televizijsku karijeru. Emma objašnjava:
“ Najviše sam se osjećala živom kada sam za vrijeme svoje karijere naučila kada reći da, a kada reći ne. Vrijeme predstavlja sve, i potrebno je puno hrabrosti da to možemo razlikovati. ”

Laura Harrier rodom je iz Chicaga, a karijeru je započela sa 17 godina kao međunarodni model, gdje je putovala svijetom i krasila stranice modnih časopisa. Sada se fokusira na glumu s ulogama u nagrađivanim blockbuster filmovima. Laura dodaje:
“ Osjećam se najviše živom kad radim nešto novo poput gledanja sunca kako izlazi na mjestu na kojem nikad nisam bila ili isprobavam nešto čega sam se možda bojala u prošlosti ; izgubiti se u novoj avanturi. Postoje i trenuci - poput onoga kada vidim svoju obitelj nakon dužeg vremena i prožeta sam njihovom ljubavlju.”

Bruna Marquezine jedna je od najutjecajnijih influensera i modela svoje generacije. Sa 23 godine i s gotovo dva desetljeća karijere jedna je od trenutno najslavnijih brazilskih glumica. Bruna kaže:
“ Ono zbog čega se danas osjećam živo je umjetnost ili zaljubljenost u nekoga ili nešto, ili putovanje. Kako bi živjela život u potpunosti, uvijek se trudim biti iskrena i svoja. Mislim da je najbolji način življenja da budemo iskreni prema samom sebi, stvarima u koje vjerujemo i onome što jesmo. To je najbolji način da najbolje iskoristimo svoj život.”

Chloe Bennet je svestrana kreativka, koja je karijeru započela kao pop zvijezda u Aziji prije nego što je uspješno prešla u Hollywood, gdje se istaknula kao vodeći talent u popularnim filmskim i televizijskim projektima. Chloe komentira: “ Kada se nalazim na setu tada se osjećam najviše živom, kao i kada sam kreativna, kada se zaljubim i kada vodim iskren razgovor. Žena koja nosi Boss Alive ne boji se ići za svojim ciljevima, čak i ako je sve kaotično, ona ima jasnu viziju onoga što želi. Takva je ona koja nosi Boss Alive. "

ŽENSKI PARFEM GODINE Boss Alive

MIRIS

Boss Alive je voćno drvenast Eau de Parfum kojeg je stvorila poznata kreatorica parfema Annick Ménardo kao žensku verziju ikonskog muškog mirisa Boss Bottled. Lepršav miris, Boss Alive dizajniran je kako bi nadahnuo žene da svakodnevno žive život u potpunosti. Miris se razvija kroz energične note jabuke, oštrih nota crnog ribizla, šljive i toplih nota cimeta koji podsjećaju korisnika da život živi u potpunosti.
Dodatak prirodne madagaskarske vanilije postaje obilježje parfema, simbol „joie de vivre“, koji posjeduje žena koja nosi Boss Alive.
Indijski Jasmine Sambac u samom cvjetnom srcu obavija njezina osjetila dok timjan u kontrastu oslobađa njezinu sposobnost da bude samosvjesna i slobodnog duha. Snaga mirisa proizlazi iz prostranih i zelenih šuma, uključujući kinesku cedrovinu, sandalovinu, maslinovo drvo i aljaško zlatno drvo, pružajući toplinu i snagu koja nadahnjuju BOSS ALIVE ženu da korača u ritmu vlastitog bubnja.

Annick kaže:“ Morate ga biti u stanju osjetiti, to nije samo još jedan miris, on je vrlo moćan, senzualan, gurmanski, ali elegantan i jednostavan. Takva je Boss žena.“

BOČICA

Glatku i masivnu staklenu bočicu dizajnirala je njemačka dizajnerica nakita Amelie Riec. Bočicu okružuje ženstvena zlatna metalna traka; čvrst i opipljiv podsjetnik da se sreća može pronaći u svakom trenutku.

ŽENSKI PARFEM GODINE Boss Alive

Amelie komentira: “ Mislim da Boss ima vrlo jak imidž s jakim muškim utjecajem, pa je bilo zanimljivo razviti žensku verziju i vidjeti na koji način je možemo utjeloviti za sve žene. Kad pogledam bocu, vidim puno više od toga. Za mene je to nakit, remek-djelo, poput dragocjenog kamena, nečeg vrlo vrijednog. "

Kad cijenite osobnu sreću, svaki trenutak donosi novi smisao. Zagrlite sadašnjost i #FeelALIVE s ovim ženstvenim, ali snažnim novim mirisom.


A Vi, što vas čini ŽIVIMA?

#FeelALIVE

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj