Promo

Blistav ten i njegovano tijelo uz Bio - Oil

29/11/2016

Bio – Oil nezaobilazni proizvod za njegu kože, savršena sinteza između prirode i znanosti

Bio - oil

 

Hladnoća, vjetar  i suh zrak u prostorijama  isušuju kožu  te je koži potrebno više pažnje i njege. Žene rijetko koriste ulja za njegu lica, jer se boje da su premasna i ljepljiva.  Zahvaljujući znanosti i inovativnom sastojku  PureCelline Oil, stvoreno je „suho“ ulje Bio-Oil.  Koje premašuje sva očekivanja od jednog ulja za njegu. 

Uljna baza Bio -Oila jača prirodnu strukturu kože te u formuli čuva vitamine i druge prirodne sastojke. Inovativni sastojak PureCellin Oil smanjuje gustoću Bio-Oil-a i njegovu teksturu čini  laganom i nemasnom, čime osigurava da koža lako upija sva dodana prirodna ulja lavande, nevena, kamilice i ružmarina koji hrane kožu. 

Bio-Oil na koži ostavlja  tanki, nemastan i neljepljiv zaštitni sloj, koji čini kožu nježnom, mekanom, baršunastom i elastičnom  te ju štiti od isušivanja. Uz prirodna ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koja se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja i ljepote kože ulje je obogaćeno vitaminima A i E koji štite stanice kože. 

Bio-Oil preporučujemo kao preparat za hidrataciju koji pomaže da koža zadrži svoju maksimalnu prirodnu elastičnost i spriječi nastanak prvih sitnih bora oko očiju, vrata i dekoltea.

Najtraženijih i najprodavaniji proizvod u svijetu koji poboljšava izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom.  

U ovo predblagdansko vrijeme propremio je za svoje korisnice luksuzno poklon pakiranje, potražite ga u ljekarnama po promotivnoj cijeni od 140 kn za dva pakiranje uz toaletnu torbicu gratis.

Cosmopolitan.hr

Novo