Biotherm Life Plankton Elixir

19/09/2019

Biotherm Life Plankton Elixir ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Inovacija godine

Biotherm Life Plankton Elixir: PRIČA O OBNAVLJAJUĆEM ČUDU

Legenda o Life Planktonu™ i njegovim regenerirajućim moćima neizostavan je dio Biothermove priče. Liječnik Jos Jullien 1952. je godine posjetio francuske Pirineje i čudesan izvor gdje bi se rimski vojnici kupali nakon bitke kako bi iscijelili rane. Tamo je otkrio plankton, jedinstven prirodni sastojak po kojemu je Biotherm prepoznatljiv. Biothermovi su biolozi nakon osam godina istraživanja razvili jedinstven proces prirodne fermentacije pod nazivom FermogenesisTM, kojim se Life PlanktonTM koncentrira u količini i do 400.000 puta većoj u odnosu na prirodno stanište.

3614272400467_LIFE-PLANKTON_ELIXIR_Bottle+Pipette_50_open

Našu kožu danas ugrožavaju sve brojnije prijetnje : uz stres, onečišćenje, lošu ishranu, pušenje, UV zračenje i nedovoljno sna, naše tijelo svaki dan pretrpi od 50.000 do 100.000 štetnih utjecaja. Kako bi pomogao koži da se obrani, Biotherm je kreirao LIFE PLANKTON™ ELIXIR, obnavljajući tretman protiv mnoštva svakodnevnih nepovoljnih utjecaja. Temeljeći se na izvanrednoj moći Life Planktona™, jedinstvena formulacija ovog proizvoda neupitan je odabir za sve tipove kože.

8 DANA ZA OBNAVLJANJE KOŽE

Biotherm je 2014. kreirao paletu proizvoda Life Plankton™ za regeneraciju kože neovisno o dobi i njezinom stanju. Četiri godine kasnije, priča je dobila nastavak: u Biothermovim su laboratorijima otkrili da se, neovisno o tome koje proizvode za njegu koristimo, koža najprije mora optimalno obnoviti kako bi blagotvorni sastojci mogli djelovati. Rješenje je LIFE PLANKTON™ ELIXIR: visoko koncentrirani tretman za temeljito obnavljanje.

Koža se svakodnevno bori sa štetnim oksidacijskim i upalnim stresorima koji ugrožavaju optimalno zdravlje i ljepotu. Pritom svu svoju energiju usmjerava u obranu, prekidajući važnu aktivnost obnavljanja. Ubrzanim starenjem dolazi do vidljive promjene kvalitete kože te se javlja crvenilo, suhoća, gubitak čvrstoće i bore.

Zahvaljujući Biothermovim naprednim formulacijama i tehnologiji, novi LIFE PLANKTON™ ELIXIR sadrži visoku, 5-postotnu koncentraciju iznimno obnavljajućeg Life PlanktonaTM. Njegov jedinstven stanični profil koji je u simbiozi s kožom, omogućuju trenutno upijanje formulacije ovog učinkovitog eliksira, poboljšanu učinkovitost i iznimne rezultate.

HD-17.12.2018 PIPETTE FOND PIERRE-BIOTHERM LIFE PLANKTON ELIXIR-01

Intenzivna regenerirajuća doza eliksira ključan je prvi korak njege, nalik prirodnim procesima u koži. LIFE PLANKTON™ ELIXIR sadrži i molekule hijaluronske kiseline koje popunjavaju kožu te hijaluronsku kiselinu u fragmentiranom obliku, obnavljajući njezinu čvrstoću i mladolik izgled.

Potičući funkcije kože koje omogućuju optimalno obnavljanje, za samo 8 dana vaša će koža izgledati vidljivo mlađe. Stoga ne čudi što ga zovu čarobnim duhom iz boce.

ELIKSIR ZA OPTIMALNO OBNAVLJANJE S NAJVIŠOM KONCENTRACIJOM LIFE PLANKTONA™

Biotherm Life Plankton™ sadrži 100 % prirodno fermentirane aktivne sastojke. Zahvaljujući tridesetogodišnjem istraživanju provedenom u suradnji sa svjetski priznatim sveučilištima poput američkog Stanforda ili Pasteurovog instituta u Lyonu (Francuska), osam patenata, deset znanstvenih radova i sto znanstveno utemeljenih dokaza ukazuju na iznimna svojstva Life Planktona™ kao jednog od najučinkovitijih sastojaka kozmetičke industrije u domeni obnavljanja kože.


LIFE PLANKTON™ IZ TEMELJA MIJENJA KOŽU NA SLJEDEĆA TRI NAČINA:

1 ŠTITI :

osnažuje i stimulira obrambene mehanizme kože, svakodnevno je štiteći od nepovoljnih vanjskih utjecaja.

2 OSNAŽUJE:

djeluje umirujuće i pomaže popraviti oštećenja nastala svakodnevnim

izlaganjem oksidacijskom i upalnom stresu.

3 OBNAVLJA:

obnavljanje kože uz rezultate koji su vidljivi već nakon osam dana, a duljim korištenjem postaju sve primjetniji i dugotrajniji.

Ispitana na potrošačicama sa 100 % osjetljivom kožom i obogaćena visokom, 5-postotnom koncentracijom Life Planktona™, neljepljiva i nemasna tekstura proizvoda LIFE PLANKTON™ ELIXIR povoljno djeluje na sve tipove kože neovisno o dobi i stanju. Nevjerojatno nalik teksturi kože, savršeno se stapa nakon nanošenja te pruža blagodati čudotvornog Life Planktona™. Ova delikatna i dermatološki ispitana formula nije komedogena te se može nanositi čak i na osjetljivo područje oko očiju.

RVB 50ml LPX no shadow large

Ublažava crvenilo i bore te poboljšava kvalitetu kože, koja nakon osam dana izgleda vidljivo mlađe. Svakodnevnim korištenjem, znakovi starenja su dugoročno ublaženi.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji INOVACIJA GODINE.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj