Biotherm: hidratacija koja prati vaš dnevni ritam

09/09/2015

Zakoračite u novi dan uz novu formulu za hidrataciju!

S obzirom da je hidratacija osnovni preduvjet za zdravu kožu, Biotherm je 2015. godine razvio novi Aquasource, hidratizirajuću formulu s izrazito visokim udjelom regenerirajućeg planktona Life Plankton™ i manoze, snažnog hidratacijskog agensa, čije zajedničko djelovanje pridonosi zdravlju kože i zadržava vlagu. Nova formula Aquasource koži omogućuje da tijekom sedam sati zadrži istu razinu vlage kao i netom nakon nanošenja.

"Dehidracija nije smo gubitak vlage. Ona ima presudan utjecaj na to kako se žene osjećaju u pogledu svoje kože."

Biotherm istraživanja pokazuju da razina hidratacije u velikoj mjeri utječe na to kako se žene osjećaju u pogledu svoje kože. Studija koju su korejski1 stručnjaci proveli o osjećajima koji se javljaju kod žena u vezi njihove kože pokazala je da smanjena hidratacija potiče stvaranje negativnih osjećaja. Kako dan odmiče, krivulja raspoloženja pada – osim ako se u međuvremenu ne nanese sredstvo za hidrataciju. Gubi se onaj divan osjećaj hidratizirane, glatke i njegovane kože koji se javlja nakon jutarnjeg rituala njege te se do popodneva kod žena javlja osjećaj da je njihova koža umorna i bez sjaja. Njihova se razina zadovoljstva mijenja iz pozitivnog u negativno ovisno o stupnju hidratacije. Dakle, što žene očekuju od sredstva za hidrataciju? Cjelodnevnu hidrataciju.

Kako bi kožu doveli u optimalno stanje za upijanje i zadržavanje vlage, u novoj formuli Aquasource udio planktona Life Plankton™ povišen je na 10%. U zajedničkom djelovanju s manozom, patentom zaštićenim sastojkom za ovlaživanje kože, osigurava učinkovitu, dubinsku hidrataciju.

BIOTHERM Aquasource gel

Life Plankton™ je čudesan aktivni sastojak sa širokim spektrom bioloških karakteristika i dijapazonom djelovanja na različite vrste stanica kože i stanične funkcije. Za razliku od ostalih aktivnih sastojaka proizvoda za njegu kože, Life Plankton™ je komplementaran s kožom te stimulira 5 ključnih bioloških funkcija koje koži osiguravaju zdravlje i blistav sjaj:

BIOSINTEZA
Stimulira stvaranje novih keratinocita i fibroblasta.
INTEGRITET
Štiti kožna vlakna od propadanja.
UMIRUJUĆE DJELOVANJE
Smanjuje osjećaj neugode i crvenilo.
OTPORNOST KOŽE
Štiti kožu i čini je otpornijom na štetno djelovanje vanjskih agresora.
ANTIOKSIDACIJSKO DJELOVANJE
Aktivira stanične obrambene mehanizme i štiti od napada slobodnih radikala.

JEDNAKO NEVJEROJATNA GELASTA TEKSTURA
I nova je formula Aquasource u obliku iznimno dobro prihvaćene, prozračne gelaste teksture. Ona predstavlja samu bit učinkovite Aquasourceove hidratacije, tako da promjene u formuli nimalo nisu utjecale na legendarnu osvježavajuću teksturu.

Gel Aquasource prikladan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj