Bioderma Sensibio H2O

22/09/2020

Bioderma Sensibio H2O ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Njega lica / za hidrataciju.

Sensibio H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je u potpunosti kompatibilna s kožom. Osnovni sastojak micelarne vode su micele estera masnih kiselina koje na sebe vežu i odlično uklanjaju sve nečistoće. Zahvaljujući strukturnoj sličnosti micela estera masnih kiselina s fosfolipidima kože pomaže obnovi hidrolipidne barijere. Blagi sastojci otopine djeluju umirujuće i ublažavaju pojačanu osjetljivost, uz održavanje normalne ravnoteže vlažnosti kože.

Sensibio H2O je specifična micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke namjenjene osjetljivoj koži. Sadrži micele s izvrsnim svojstvima čišćenja i uklanjanja šminke, Sensibio H2O dubinski čisti lice ujutro i navečer i na taj način sprečavajući onečišćujuće tvari koje mogu pogoršati osjetljivost kože. Micelarna tehnologija koju je razvila Laboratoire Bioderma inspirirana je staničnim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenom skladu s kožom čuva prirodni zaštitni film. Formuliran s fiziološkim pH oko 5,5, Sensibio H2O poštuje biološku ravnotežu kože, što je neophodno za održavanje zdrave kože. Umiruje i sprečava protuupalne rizike. Sensibio H2O sadrži visoko pročišćenu i farmaceutsku vodu. Također sadrži kompleks od 3 biomimetička umirujuća šećera koji sprečavaju upalni proces.

Sensibio H2O


• Temeljito čisti i uklanja šminku (micele estera masnih kiselina).


• Održava hidrolipidnu barijeru kože.


• Djeluje umirujuće, omekšava kožu i vraća joj svježinu (ekstrakt krastavca).


• Nije potrebno ispirati vodom.


• Uklanja čak i vodootpornu šminku.

 NJEGA LICA : HIDRATACIJA Bioderma Sensibio H2O copy

Osjetljiva koža i koža niske podnošljivosti ne mogu ispuniti svoju zaštitnu ulogu protiv iritansa. Šminka, uklanjanje šminke, onečišćenje, vanjski stres: koža je oslabljena i stalno zategnuta. Osjetljiva koža manifestira se osjećajem žarenja, neugode i raširenim ili lokaliziranim crvenilom. Budući da lako gubi vlažnost, odnosno isušuje se, ostaje krhka i za posljedicu ima neugodan osjećaj zatezanja. Preosjetljivost kože može biti privremena ili trajna.

Isprobali ste ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj