Biobazina inovacija neodoljivo simpatičnog naziva: Jajoper Džentlmen će obožavati svaki pravi frajer

04/10/2021

Biobaza Jajoper Džentlmen, gel za intimnu njegu muškaraca ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Beauty preparativa prirodnog sastava.

Unatoč tome što zaista volimo frajere koji drže do sebe, činjenica je da za njihove stvari u kupaonici rijetko ima pretjerano puno mjesta. Upravo zbog toga, svoju kolekciju najčešće svode na apsolutni minimum.

I dok mi neprestano tražimo policu više kako bi na nju smjestili sve svoje gelove, kupke, kremice, ulja - svaki posebno namijenjen svakom milimetru našega tijela, prosječan će se muškarac ipak najčešće zadovoljiti onim jednim šamponom za sve. No što je s njegom intimnog područja? Srećom, Biobaza je ovoga puta mislila samo na njih stvorivši kolekciju potpuno prirodnih gelova za intimnu njegu muškaraca. Uostalom tko u svojoj kupaonici ne bi volio imati Jajoper?

jajoper

Osim što nam je izrazito simpatičan, Jajoper Džentlmen osmišljen je s ciljem podizanja svijesti o važnosti samopregleda intimnog područja s ciljem ranog otkrivanja karcinoma testisa te je vrlo brzo postao hit proizvod iz bogatog Biobaza portfelja prirodne kozmetike.

jajoper men

Luksuzna, 97% prirodna formulacija Džentlmena oduševljava svojom teksturom i mirisom na bazi bijelog i zelenog čaja, skvalana te ekstrakta lista masline. Gel potpomaže obnovu osjetljive kože intimnog područja s blagim umirujućim i anti-ageing učinkom. Profinjenog mirisa, oduševit će svakog džentlmena koji pažljivo brine o svakom detalju svog života. Operite s razlogom!


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj