Bio-Oil

08/09/2018

Bio-Oil ove je godine nominiran u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Bio-Oil je posebno ulje za njegu kože, s formulom koja pomaže poboljšati izgled ožiljaka, strija i
neujednačenog tena. Njegov jedinstven sastav s revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil™ učinkovit je i kada su u pitanju tragovi starenja i dehidrirana koža.

Bio-Oil


OŽILJCI
Pomaže popraviti izgled kako novih, tako i starih
ožiljaka.

STRIJE
Pomaže smanjiti mogućnost nastanka strija tijekom
trudnoće, zamaha rasta kod tinejdžera te kod naglog
dobivanja na težini. Pomaže poboljšati izgled postojećih
strija.

NEUJEDNAČEN TEN
Pomaže poboljšati izgled tragova pigmentacije i pjega
kod tamnih i svijetlih tipova kože.

ZRELA KOŽA
Pomaže da zrela koža lica i tijela izgleda glatko i
tonirano, pomaže održati vlažnost kože.

ISUŠENA KOŽA
Pomaže nadomjestiti prirodna ulja koja koža gubi zbog
čimbenika poput ekstremnih vremenskih prilika, vode
s visokim sadržajem kemikalija, čestog kupanja te
isušujućeg djelovanja centralnog grijanja i klimatizacije.

SVAKODNEVNA NJEGA KOŽE
Za hidrataciju kože nakon tuširanja, izvrstan dodatak za
uljnu kupku.

BIO-OIL CARE

KOJI JE NJEGOV SASTAV?

Bio‑Oil® je kombinacija je biljnih ekstrakata i vitamina suspendiranih u uljnoj bazi gdje im izostanak kisika omogućuje da sačuvaju svoju punu snagu. Bio-Oil® sadrži i revolucionarni sastojak PurCelin Oil™, koji mijenja konzistenciju formule i čini je laganom i nemasnom, čime osigurava da koža lako upije sve djelatne tvari sadržane u vitaminima i biljnim ekstraktima.
Bio-Oil® prošao je sva sigurnosna testiranja u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća
o kozmetičkim proizvodima. Njegov toksikološki profil, kemijska struktura, razina apsorpcije i ukupna razina dnevne izloženosti svakom sastojku testirana je i ocijenjena sigurnom za upotrebu (uključujući i trudnice).

Bio‑Oil® je dobitnik 374 priznanja za njegu kože i postao je najprodavaniji globalni proizvod od 2002.godine za njegu ožiljaka i strija u 24 zemlje. 

KAKO SE KORISTI?

Bio-Oil® treba nanositi dvaput dnevno u razdoblju od minimalno 3 mjeseca. Molimo imajte na umu da su ožiljci trajne prirode te da ih Bio-Oil®, usprkos tome što sadrži formulu za poboljšavanje njihova izgleda, ne može trajno ukloniti. Rezultati će varirati od osobe do osobe. Tijekom trudnoće Bio-Oil® treba nanositi na područja sklona strijama od samog početka drugog tromjesečja.


A KLINIČKA TESTIRANJA?

OŽILJCI
Cilj istraživanja bio je odrediti učinkovitost Bio-Oila® u poboljšanju izgleda ožiljaka. Studija je uključivala 36 žena, u dobi od 18 do 65 godina, sa svježim ožiljcima do 3 godine starosti. Bio-Oil® je korišten dva puta dnevno tijekom 8 tjedana.

Koristeći metodu POSAS *, procijenjeni su rezultati. Rezultat: Bio-Oil učinkovit je kod poboljšanja izgleda ožiljaka. Kod 92% ispitanika došlo je do poboljšanja izgleda njihovih ožiljaka nakon 8 tjedana. To se poboljšanje odvijalo postupno, tijekom cijelog testnog razdoblja, s time da su prvi statistički značajni rezultati zabilježeni već
u 2. tjednu. (proDERM, 2010)

STRIJE
Cilj istraživanja bio je odrediti učinkovitost Bio-Oila® u poboljšanju izgleda strija. Studija je uključivala 38 žena,u dobi od 18 do 65 godina, sa strijama različitog podrijetla (trudnoća, brz rast, dobitak na težini). Bio-Oil® je korišten dva puta dnevno tijekom 8 tjedana. Koristeći
metodu POSAS *, procijenjeni su rezultati. Rezultat: Bio-Oil® učinkovit je kod poboljšanja
izgleda strija. Nakon 8 tjedana kod 100% ispitanika zabilježeno je poboljšanje izgleda
postojećih strija. (proDERM, 2010)

NEUJEDNAČENA BOJA TENA
Cilj istraživanja bio je odrediti učinkovitost Bio-Oila® u poboljšanju izgleda neujednačene boje tena. U istraživanje je bilo uključeno 30 žena, u dobi od 18 do 55 godina, s melasma lica (smeđe mrlje). Bio-Oil® je korišten dva puta dnevno tijekom 12 tjedna.

Rezultat: Bio-Oil® poboljšava izgled neujednačene boje tena. Neujednačenost boje tena smanjila se tijekom ispitivanja, pa je nakon 6 tjedana kod 93% ispitanika zabilježeno poboljšanje. (MEDUNSA, 2005)

 

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj