Billie Eilish je promijenila frizuru, totalno zbunila fanove i srušila internet

20/03/2021

Drastična promjena pjevačici je na Instagramu zaradila preko milijun lajkova u samo 6 minuta.

Iako se činilo kako se Eilish nikada neće odreći svoje potpisne i vrlo prepoznatljive frizure, mlada je pjevačica ipak dokazala da, poput svih nas, karantena čini svoje kada je u pitanju želja za promjenom.

A promjena je, ako je pitati nas, apsolutno fantastična! Iako ju obožavamo sa svim njezinim ludim frizurama, Billie je ovoga puta odlučila slijediti rastući trend “curtain” šiški, a veliku je promjenu pravovremeno i najavila nakon što je fanovima prilikom jednog javljanja uživo rekla kako promjena frizure slijedi po izlasku dokumentarca “The World’s A Little Blurry”.


“Dat ću vam novu eru”
, obećala je.

A kad smo kod njezinih slavnih frizura, obožavali smo i njezinu plavu kosu koju pamtimo iz njezinih prvih glazbenih hitova. Billie se s nama ipak ne bi složila. Naime, pjevačica je nedavno priznala kako uopće ne voli plavu boju te kako ta boja na njezinoj kosi nikada nije trebala biti trajna.

“Sjedila sam u toj glupoj stolici u salonu satima i satima i satima i satima i satima i satima
satima i satima i satima i satima i satima i satima i satima i satima i satima pokušavajući ukloniti tu plavu boju, ali da se k**a jednostavno nije micala s mjesta.”

Budući da je Eilish i prirodna plavuša, čini se da se ovoga puta jednostavno odlučila vratiti svojim korijenima koji više definitivno nisu kričavo zeleni.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj