Beauty trikovi za problematičnu kožu

29/02/2012

Imate problema s prištićima? Odzvonilo je vrijeme problematičnoj koži. Recite zbogom masnoj koži zbog koje morate satima biti pred ogledalom. Mi imao rješenje. Proizvodi za problematičnu kožu čekaju da ih isprobate

beauty trikovi za problematičnu kožu

Iz Rosalova kozmetičkog salona dolazi nam cijela linija proizvoda za čišćenje i njegu problematične kože. Clear Face će vašoj koži vratiti mladenački sjaj zbog kojeg ćete konačno moći zablistati na svakoj kavi i svakom izlasku.

Vaša problematična koža sklona upalama i aknama može konačno odahnuti jer će aktivna krema, tonik, mlijeko i gel za čišćenje probuditi princezu u vama. Dok će "gospodina" problematičnog savršeno prekriti i ublažiti korektivni stick. Sasvim novi proizvodi testirani upravo da bi vam smanjili vrijeme spremanja djeluju protuupalno i antibakterijski, otklanjaju mrtve stanice kože te otvaraju i najuže pore na vašem licu.

rosalOdsad beauty savjete možete dobiti i na njihovoj Facebook stranici. Pridružite se mladim curama i zajedno s njima saznajte najbolje trikove koji će promijeniti pogled na vaše lice. Konačno ćete moći reći da ste potrošili samo tri minute na spremanje, točno onoliko koliko vam treba da lice očistite i hidratizirate finom kremom iz Rosalove linije Clear Face.

Čistite svoje lice i brinite o sebi, vaša koža će to cijeniti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj