Beauty-tajne Andreje Andrassy

23/11/2017

Ovogodišnja gošća-članica žiriija natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2017., slavna kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy otkriva svoje beauty trikove, uz pokoju šalu...

Od njezinih šala se valjamo od smijeha svaki puta kada naiđemo na jednu od njezinih kolumna, i baš iz tog nas je razloga zanimalo koji su njezini beauty-trikovi, što je naučila od vizažista s kojima radi, i u koji se proizvod nominiran u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards 2017. zaljubila na prvi pogled. Čitajte i učite!

Cosmo: Kako bi opisala svoj beauty-stil?

Andrea Andrassy: Minimalistički maksimalan. Šminkam se rijetko, a kad se našminkam, onda se baš našminkam. Većinom koristim makeup kad idem na evente, a tamo je potrebna jača šminka. Inače stvarno rijetko posežem za kistovima i ostalim pomagalima.

Cosmo: Imaš li neki trik iz kućne radinosti ili narodni recept kada je u pitanju ljepota? 

Andrea Andrassy: Nije možda narodni, ali je nešto što koristim: šećer (ili sol) + ulje = najbolji peeling. Prije sam koristila maslinovo, onda sam shvatila da je to preskup sport, pa sam prešla na obično, suncokretovo ulje. Koža je nakon toga nevjerojatno glatka, jedino na što treba paziti je skliska kada nakon što završite s peelingom. 

Cosmo: Koja je najgora beauty pogreška koju si ikad učinila?

Andrea Andrassy: Krivo počupane obrve su sigurno jedna velika greška, ali najveća je bila kad sam svoju plavu kosu prošaranu pramenovima odlučila pofarbati sama. Rezultat je bio narančasti izrast (jer sam prirodno pepeljasto plava) i zeleni pramenovi. Zbog te greške sam postala brineta, jer je druga opcija bila šišanje. To mi se na kraju i svidjelo, pa sam zadržala smeđu kosu nekoliko godina, ali sad sam opet onakva kakva sam bila prije beauty pogreške.

Cosmo: Što je najvrijednije što si naučila od vizažista?

Andrea Andrassy: Ima dosta toga. Kistovi su alfa i omega lijepo nanesenog pudera i sjenila. Idealna nijansa pudera najčešće ne dolazi iz samo jedne bočice. Koji ruževi su dobri, a koji suše usta, trikovi za stvaranje jagodičnih kosti iako ih nemaš... lista je dugačka. 

EYELINER

Cosmo: I za kraj, pliz nam nabroji svoja naj-3-beauty-favorita? 

FOREO LUNA mini 2 BACK

Andrea Andrassy: Armani Luminous silk puder - koristim ga otkad je došao, imam ga u četiri nijanse i apsolutno sam zaljubljena u njega. FOREO Luna, pulsirajuća silikonska četkica za čišćenje lica koju nosim na sva putovanja. Nuxe Nuxellence dnevni i noćni fluid s anti-age svojstvima, pogotovo u hladnijim danima kad mi je koža jako suha.

g

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj