BEAUTY Q&A: Lana Jurčević

22/11/2018

Pjevačica koja toliko voli kozmetiku da je pokrenula svoj beauty-brend, ove je godine bila počasna članica žirija natječaja Cosmopolitan Beauty Awards. Dobar povod da joj postavimo par gorućih beauty pitanja, zar ne?

"Lane dolaze i odlaze, a samo Jurčević ostaje", citat je jednog prijatelja redakcije Cosmopolitan čije ime nećete nikad doznati. ;-)
Pjevačica od djetinjstva, profesionalno od 2003. (sjećamo se promocije njezinog prvog albuma u Kristalnoj dvorani hotela Esplanade iste godine, kada joj je potporu pružila i majka svih hrvatskih pop-zvijezda, Severina). Sjećamo se i njezinog prvog spota za pjesmu "Na pola" (tko se sjeća toga još?), u kojem je u srebrnoj haljini već tada djelovala kao dovršena zvijezda, prirodno talentirana za scenu, ples, i pop. 

Početkom ove godine, Lana je nakon 4 godine lansirala svoj beauty-brend jer, kako i sama kaže, "ja sam fanatik za kremice, ulja i njegu kože", i nazvala ga La Piel by Lana Jurčević  (piel na španjolskom znači 'koža').LA PIEL by Lana Jurčević 4La Piel by Lana Jurčević Sugar Babe šećerni piling za tijelo


Kao počasni član žirija natječaja Cosmopolitan Beauty Awards, koji se već osmu godinu zaredom održava u Hrvatskoj, Lana je dobila zadatak - odabrati beauty poslasticu u koju se zaljubila na prvi pogled!  

Bok, Lana, reci nam, kako bi opisala svoj beauty-stil?
Ja sam vam fanatik za kremice, ulja i njegu kože. Toga imam na tone, a make up sam tek zavoljela posljednjih nekoliko godina. Za većinu spotova i koncerata se šminkam sama jer uživam u tome i opušta me.

LA PIEL by Lana Jurčević 9

Imaš li neki svoj "narodni recept" kada je u pitanju ljepota?
Imam: puno tekucine, trudim se paziti na prehranu, i ne šminkati se ako baš ne moram. Dajem koži da diše što više. I naravno, spavati barem 8 sati.

Zbog čega si se “zaljubila na prvi pogled” u Maybelline New York Superstay Matte Ink koji si odabrala kao svoj "Ljubav na prvi pogled" u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards 2018?

Maybelline Super STAY MATTE INK Ru§ za usne liq.NU 15 LOVER RUZ O - 3600531411107

Iskreno ću vam reći, iako surađujem s Maybellineom, ovo nije odabir koji je proizašao iz tog razloga. Već, Superstay Matte Ink boja za usne je apsolutno moj favorit što se tiče teksture mat ruževa.

Što je najvrijednije što si naučila od vizažista?
Da je manje zapravo više. Ne sviđa mi se trend ‘pola kile’ šminke na licu, ali sviđa mi se glow, prozračnost tena, a naučila sam i da oči mogu biti jake i dramatične ne samo u crnoj, nego i u žarkim bojama!

Što bi htjela da ljudi znaju o tvom beauty-brendu La Piel by Lana Jurčević, po čemu je poseban i bez kojeg proizvoda ne možeš?
Poseban je sigurno zbog količine pažnje i ljubavi koja je dana u njega. Poseban je i po sastojcima koji su pažljivo birani. Tempo života je sve brzi i kaotičniji i važno je da u danu ostavimo barem malo vremena za sebe i svoje rituale, koliko god to bilo teško. Proizvodi su 95% prirodni i ručno rađeni. Vodila sam se time što bih stavljala na svoju kožu, jer baš patim da bude zdrava, glatka i nahranjena.

LA PIEL by Lana Jurčević 2
    La Piel by Lana Jurčević Hydra Babe mlijeko za tijelo


I za kraj, nabroji nam još 3 svoja najdraža beauty proizvoda
Pa ovako: Skintegra kreme i serumi za lice, bilo koje kokosovo ulje, s kojim radim maske za kosu ili skidam šminku, i Aesop dezodorans.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj