Beauty of Dawn – beauty&fashion&lifestyle blog

19/06/2012

U doba kada sve postaje globalno (povezano preko Facebooka, Twittera, Instagrama te niza web i mobilnih aplikacija) i ljepota je globalna. Zato je Beauty of Dawn blog na engleskom jeziku, jedinom jeziku koji će razumjeti većina žena svijeta kojima je njegov sadržaj namijenjen

d

Iako ljepota nije ono što vidimo u ogledalu već ono što osjećamo u srcu, ipak žene svih dobi, narodnosti i rasa vole istaknuti svoju vanjsku ljepotu. Zašto bi nogomet bio važniji od ruža za usne i zašto bi brzi automobili bili uzbudljiviji od nove maskare?

dAutorica bloga Beauty of Dawn, novinarka i urednica Zora Bjelousov, napokon se, upravo lansiranjem bloga, prestala opravdavati što u životu voli i "trivijalne" stvari poput mirisnih gelova za tuširanje, čudesnih oblika parfemskih bočica i nježne teksture balzama za usne.

Ime bloga Beauty of Dawn igra je riječi s njezinim imenom Zora (Dawn) i pojmom ljepote (Beauty). Nije to ljepota nje same i nema u tom imenu previše egomanije nego samo malo poetike (i činjenice da je domena tog imena na Googleu bila slobodna).

Na blogu ćete naći niz Zorinih autorskih fotki i slatkih tema o ljepoti, trendovima, modi, dizajnu, umjetnosti, hrani... Jer ljepota je svuda, zar ne? Cosmo like!

 


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj