Arkana Neuro Gaba Lift Mask

23/09/2020

Arkana Neuro Gaba Lift Mask ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Njega lica / Anti-age i intenzivna njega.

Neuro Gaba Lift Mask je neuro-maska za trenutačni, snažan lifting lica.

Što ovaj proizvod čini posebnim?

Neuro GABA & NANA Lift maska inovativni je proizvod s visokom koncentracijom od čak 29% aktivnih sastojaka koji njezi lica pristupa kroz prizmu neuroznanosti -potpuno novom pristupu njezi kože zasnovanom na najnovijim istraživanjima koje je Arkana kozmetička kuća prva implementirala u svoje proizvode, s fantastičnim rezultatima. Maska koristi ulogu neurotransmitera koji su prirodno prisutni u ljudskom tijelu i daje izrazito primjetni, trenutačni učinak podizanja kontura lica i zaglađivanja bora.

Uloga aktivnih sastojaka

Bez obzira trebaju li Vam trenutačni rezultati protiv starenja ili ih ugrađujete u svoj redoviti dugoročni režim njege kože, Neuro Gaba Lift maska pruža vidljivo glatkiju i čvršću kožu. Sastojci u njoj uklanjaju toksine, djeluju na mimičke mišiće i pospješuju cirkulaciju ispod površine kože. Ova lifting maska sadrži 29% aktivnih sastojaka: GABA, GABA, Instalift™ Goji, maltodekstrin, pululan, kaolin i cinkov oksid.

Neuro GABA Lift mask3

GABA neurotransmiteri, poznati i kao gama-amino-maslačna kiselina, snažan su sastojak koji se izravno bori protiv znakova starenja, a istovremeno regenerira kožu. GABA opušta mišiće lica stvarajući učinak zaglađivanja koji smanjuje pojavu bora. Potiče proizvodnju kolagena koji popravlja oštećenja stanica. Snažan ekstrakt voća Goji sadrži glikopeptide koji pružaju trenutačni lifting učinak zreloj, opuštenoj koži.

Nekoliko ostalih sastojaka djeluje zajednički kako bi zaštitili kožu i smanjili učinke starenja. Maltodekstrin, prirodni šećer, pomaže u hidrataciji kože. Kaolin nježno tonizira i zateže uklanjajući višak ulja iz pora. Cink-oksid djeluje protiv akni i štiti od stvaranja mrlja i ožiljaka. Stvara zaštitnu barijeru bez prekomjernog ulja. Pululan, lifting polimer, zateže kožu i uklanja fine linije.

Svi ovi sastojci ne smanjuju samo znakove strenja – oni i smanjuju veličinu pora i zaglađuju kožu te licu daju privlačan, mladenački sjaj.

Može se koristiti u profesionalnim tretmanima, u još većoj koncentraciji aktivnih sastojaka, ali je jednako učinkovita i u kućnoj njezi te se posebno preporuča prije važnih evenata. Nanesemo li je na tijelo – na područje grudi, stražnjice ili trbuha, također će dati sjajan, primjetan rezultat.

Zašto je proizvod inovativan?

Inovativan pristup temelji se na neurotransmiterima kao najvišoj razini kozmetologije. Ovaj neuro-pristup jamči jedinstvene i učinkovite rezultate na tržištu ljepote. Brzi neuro piling sadrži GABA neurotransmitere (gama-amino-maslačna kiselina) i NANA (N-acetil-5-neuraminska kiselina) koji imaju relejnu i regulatornu ulogu. U kombinaciji s 30% mliječne kiseline osiguravaju zaglađvanje bora i poboljšanje napetosti kože (“učinak smrzavanja”). Nakon nanošenja vidljivo je trenutno popunjavanje bora (“plumping učinak”) i hidratacija kože (“hidro učinak).

Neuro GABA & NANA Lift maska jedan je od finalista u kategoriji za kućnu njegu Cosmoprof nagrada 2019. godine.

NJEGA LICA ANTI-AGE Arkana Neuro Gaba Lift Mask

Način uporabe: Nanijeti na čistu kožu lica i vrata i ostaviti djelovati 20 – 30 minuta od trenutka kad se maska u potpunosti osušila. Isprati hladnom vodom pomoću gaze ili mokrih blazinica.

Isprobali ste ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj