Afrodita Young & Pure Remove Spots!

26/09/2018

Afrodita Young & Pure Remove Spots! Gel za sušenje prištića ove je godine nominiran u kategoriji NJEGA LICA / ZA PROBLEMATIČNU KOŽU natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Čista, njegovana, potpuna. Koža kakvu želimo u svakom trenutku! Kako? Brzo i jednostavno – sa proizvodima iz linije za njegu mlade kože Young & Pure Kozmetike Afrodita. Trendi linija nudi TOP 7 proizvoda za čišćenje i njegu svih vrsta mlade kože – kako normalne do mješovite tako i masne i nečiste. Tvoja prednost: konačno možeš birati proizvode sasvim po svojoj mjeri! Inovativne, koži nježne formule, temeljene na prirodnim aktivnim sastojcima, kao što su: vitamin B3, amazonski kompleks, salicilna kiselina, ekstrakti hamamelisa, timijana i nevena te ne sadrže parabene, parafine i silikone. Svi proizvodi su dermatološki testirani i parfimirani sa hipoalergenim parfemom, koji smanjuje mogućnost pojave alergija.

Dodatan plus: njegovalne proizvode Young & Pure odlikuje mamljivi miris slatkoga ličija. Svakodnevna rutina njege tvoje kože će tako postati čisti užitak! Njega kože još nikad nije izgledala tako »stylish«! Učinkovito, prirodno i trendi u isto vrijeme!

krema proti mozoljem rgb

STOP PRIŠTIĆI!
Eva ga opet, na najvidnijem mjestu i u najneprikladnijem vremenu – prištić, koji brzo pokvari dobro raspoloženje! Ti je situacija poznata? Dobre vijesti – sa Gelom za sušenje prištića iz linije za njegu mlade kože Young & Pure Kozmetike Afrodita možeš se riješiti prištića prije nego se on konačno razvije! Brzo i jednostavno, u svakom trenutku! S vitaminom B3 i ekstraktom timijana upaljeno mjesto umiruje, crvenilo postepeno nestane, a prištić se smanjuje i brzo isušuje! Dodatan plus za tvoju kožu: proizvod je dermatološki testiran, ne sadrže parabene, parafine i silikone te je nekomedogen – ne zatvara pore. Nanesi ga direktno na prištić – odmah kad se taj pojavi. Za iznimno brzo isušivanje najbolje više puta na dan. Cure, bez brige – zbog njegove lagane teksture i brzog upijanja moguće je odmah nanositi puder. Naš savjet: imaj ga uvijek sa sobom! Koža bez prištića dobro dođe u svakom trenutku. Naravno, ako si samouvjerena moguće je baš sve!

YOUNG & PURE Gel za isušivanje prištića
• za sve tipove kože
• bez parabena, parafina i silikona
• non-comedogenic
• fast effect
• antibacterial effect
• vegan


Za iznimno brzo i učinkovito isušivanje prištića! Nakon nanošenja upaljeno mjesto se smiri, crvenilo postupno nestane, a prištić se smanji i BRZO isuši. Zbog njegove lagane, brzoupijajuće teksture moguće je neposredno nanošenje pudera.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj