Afrodita i Cosmopolitan daruju vam Afrodita Tropical Marmelade za sunčanje

30/07/2020

Marmelade za sunčanje odlične su za ljeto i postizanje preplanulog tena, a ako vam upravo ovaj proizvod nedostaje u vašoj kozmetičkoj torbici, na pravom ste mjestu jer vam Cosmopolitan i Afrodita daruju neodoljivu Tropical Marmeladu za sunčanje.

Svaka žena sanja o zavodljivo preplanuloj koži i tenu kojeg će s ponosom pokazivati na plaži. Najučinkovitiji način da postignete ten iz snova su, bez sumnje, marmelade ili pekmezi čija će vas efikasnost oduševiti. Osim što će ubrzati tamnjenje tena, oni će i njegovati vašu kožu jer su prepuni hranjivih sastojaka te će vaša koža biti svilenkasta i meka na dodir.

Tropski mig suncu s Tropical Marmeladom

Kozmetika Afrodita je nadahnuće za Tropical Marmeladu potražila na putovanju svjetskim krajevima iz snova, gdje je pomno odabrala prirodne njegujuće sastojke! Ekološko kokosovo ulje s Filipina, dragocjeni karité maslac iz Afrike, ekološki kakao maslac iz Perua i Dominikanske Republike oduševljavaju u Marmeladi, koja sa zaštitnim faktorom 10 omogućuje bezbrižno uživanje na suncu. Pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i očarava slatkim notama tropskog kokosa. Neka ljeto nikad ne završi!  

2

Za četiri čitateljice Cosmopolitan i Afrodita pripremili su darove – po jednu Tropical Marmeladu za sunčanje. Stoga ispunite obrazac i što kreativnije odgovorite na pitanje zašto je ljeto za vas najljepše godišnje doba. Imena čitateljica s najkreativnijim odgovorima odnosno dobitnica objavljujemo ovdje u ponedjeljak, 3. kolovoza 2020. godine. 

 

Sretne dobitnice su:

1. Josipa Petričević

2. Ljubica Kemenović

3. Valentina Galinec

4. Manuela Mijatović

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj