Afrodita Hydra Patch Hydraboost Serum

08/09/2018

Afrodita Hydra Patch Hydraboost Serum ove je godine nominiran u kategoriji NJEGA LICA / HIDRATACIJA natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Linija Hydra Patch predstavlja novu generaciju vlaženja s aktivnim djelovanjem u borbi protiv onečišćivača (anti-pollution). Sadržava jedinstvenu tehnologiju PatcH2O koja svojim iznimnim djelovanjem prilikom nanošenja na koži stvara molekularnu mrežu koja djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster.


Linija HYDRA PATCH objedinjuje proizvode za njegu svih vrsta kože. Nudi intenzivnu trenutačnu hidraciju s dugotrajnim učinkom i istodobno djeluje u borbi protiv štetnih onečišćivača i znakova preranog starenja. Izvrsna je za njegu kože nakon otprilike 20. godine života.

AFROhydra-patch-web-3


Klinički dokazani učinci djelovanja:

TROSTRUKA SNAGA HIDRACIJE
1. TRENUTAČNA – intenzivno vlaženje već nekoliko minuta nakon prvog nanošenja
2. DUGOTRAJNA – vlaženje traje 48 sati* (nakon samo jednog nanošenja)
3. PRODULJENA – učinak vlaženja i do pet dana (nakon posljednjeg nanošenja)
*in vivo studija na 22 dobrovoljne ispitanice nakon 21 dana upotrebe dvaput na dan

Sastojak PatcH2O djeluje kao ANTIPOLLUTION sljedećim mehanizmima:
• štiti stanice od oštećenja onečišćivačima,
• čuva vitalnost stanica kože,
• ojačava zaštitnu funkciju kože.

Hydra Patch SERUM HYDRABOOST

 

 Hydra Patch - serum HYDRABOOST TISAK

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE:

Prva pomoć za umornu i dehidriranu kožu s tehnologijom PatcH2O! Nudi trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju (48h)*, koži posljedično vraća vitalnost te zdrav, mladolik i svjež izgled. Aktivno štiti stanice od onečišćivača, jača prirodni proces obnavljanja i usporava preuranjeno starenje kože. Ne začepljuje pore i izvrsna je podloga za sve kreme za njegu. Preporučujemo ga za samostalnu njegu masne kože.

*in vivo studija na 22 dobrovoljna ispitanika nakon jednog nanošenja

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI
PatcH20
Jedinstvena tehnologija Patch20 djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H20 flaster. Na površini kože stvara hidrofobni sloj koji smanjuje odnosno sprječava gubitak vode zbog hlapljenja. Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu vrhunski sastojakPatcH20 samo nekoliko minuta nakon nanošenja nudi trenutačnu hidraciju koja traje 48 sati.


ULJE JOJOBA
Se dobiva iz sjemenki vrlo otpornog drveta jojobe. Po kemijskom sastavu je vosak i zato se u praksi često zove tekući vosak. Ulje je iznimno bogato vitaminom E, kompleksom vit. B, mineralima silicija, bakra, cinka i joda. Po kemijskom sastavu je vrlo slično sebumu kože. Kožu vlaži i omekšava, stvara nemasni lipidni sloj i preventira gubitak vode.


PANTENOL ILI PROVITAMIN B5
Povećava vlažnost kože, smiruje nadraženu kožu i smanjuje crvenilo.


KAKO SE SERUM KORISTI?
Koristimo ga kao podlogu svim kremama za njegu, a kod masne kože preporučujemo ga kao samostalnu njegu. Svako jutro i večer nanesite ga na očišćenu i toniziranu kožu.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj