Adele i Jennifer Lawrence zadovoljne svojim izgledom

12/11/2012

Dobro je znati da ima cura koje se odbijaju pokoriti holivudskim standardima vitkosti - nazvat ćemo ih rubom izgladnjelosti - baš vole biti onakve kakve jesu, s puno oblina

d

Ako ćemo pravo, uopće ne možemo, niti želimo zamisliti Adele sa 15, 20 ili koliko god kila treba imati manje da bi s kostima koje samo što nisu probile kožu podsjećala na Kate Moss. Malo smo se bavili njezinom težinom, a više se koncentriramo na to da se pokupimo s poda svaki put kad joj začujemo predivan glas i pomislimo na to da je sama autorica svih onih savršenih pjesama.

Gušt je znati da se ni ona svojom kilažom ne opterećuje: "Ne zanimaju me kritičari i savršeno sam sretna u svom broju." Novopečena mama čak je čitala komentare na YouTubeu da vidi hoće li je uzrujati, ali nisu: "Išla bih na dijetu samo kad bi to utjecalo na moje zdravlje ili seksualni život, a na njih ne utječe."

I dok su Adeleine obline lako vidljive, nikad neće biti jasni oni koji su Jennifer Lawrence prozvali debelom. Sve je počelo kad se doznalo da će glumiti Katniss u "Igrama gladi" pa su mnogi povikali da je pregolema za ulogu djevojke koja je u knjigama opisana kao straša mršavica. Na to su se nakalemile uobičajene kritike usmjerene na pripadnice showbiz industrije, koje bi valjda sve trebale imati figuru Gwyneth Paltrow. "U Hollywoodu me smatraju pretilom", rekla je Jennifer Lawrence časopisu Elle. Samo, ne misli ona zbog toga plakati, a osobito ne pred tim kritikama pokleknuti: "Nikad neću gladovati zbog uloge. Ne želim da curice pomisle 'Joooj, želim izgledati kao Katniss pa ću preskočiti večeru'. Na to sam jako pazila na treninzima. Željela sam da mi tijelo bude jako i u formi, a ne mršavo i neuhranjeno."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj