A što vas čini lijepima?

09/04/2015

Dove® predstavlja novi film, sniman u pet zemalja diljem svijeta, kojim želi nadahnuti žene da razmisle oko odabira o svojoj ljepoti

Zapanjujućih 96% žena opisom svojeg izgleda ne izabire riječ “lijepa”. Dove vjeruje da je osjećati se lijepom osobni odabir koji bi žene trebale birati svaki dan. Iskrenim filmom koji je sniman u pet zemalja diljem svijeta, Dove lansira Izaberi Biti Lijepa kampanju kako bi ohrabrio žene cijelog svijeta da razmisle o odabiru svoje ljepote i kako se osjećaju zbog toga.

Film Dove Izaberi Biti Lijepa prikazuje stvarne žene iz San Francisca, Šangaja, Delhija, Londona i Sao Paola koje razmišljaju o svojoj ljepoti. Žene odabiru onako kako vide sebe: “prosječna” ili, ono što se često izbjegava, “lijepa”.

y

Iako većina žena ne opisuje sebe kao lijepom, 80% njih se slaže da svaka žena ima nešto lijepo u sebi. Vrijeme je da žene počnu drugačije razmišljati o svojem izboru.

“Tijekom snimanja, bilo je očito da žene koje su izabrale osjećati se lijepom blistale pozitivnim, samopouzdanim izgledom.” rekao je Paul Dektor, redatelj filma Dove Izaberi Biti Lijepa. “Svi mi imamo moćnu osobnu sposobnost da se uzdignemo iznad tuđih mišljenja, socijalnih medija, pop culture i nadam se da će film Dove Izaberi Biti Lijepa nadahnuti žene diljem svijeta da razmisle kako one gledaju na svoju ljepotu”.

Pogledajte Dove Izaberi Biti Lijepa na " target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=06HDasfiUeI i odaberi @Dove s #IzaberiBitiLijepa na https://www.facebook.com/dovehr. Odaberi što te čini lijepom i podijeli sa svijetom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj