A kad sunce zađe, vrijeme je za njegu: Ohladite se pomoću Biobazinog After SUN SOS Body Yogurta

06/10/2021

Biobaza After SUN SOS Body Yogurt ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Wellbeing.

Dugi, vrući, lijeni dani na suncu su poput hrane za dušu. Međutim, nisu toliko dobri za našu kožu. Stanično oštećenje uslijed izlaganja suncu odmah se može uočiti po crvenilu, osjećaju vrućine i ljuštenju kože.

Uz to, dugotrajno izlaganje štetnim sunčevim zrakama može rezultirati i dugotrajnijim oštećenjima poput finih linija, bora i hiperpigmentacije. S jedne strane svi imamo koristi od doze vitamina D, ali s druge strane ne možemo poništiti štetu koju uzrokuje sunce. Srećom, možemo umanjiti te štetne učinke. Preporuka stručnjaka je da uvijek koristite kvalitetan after sun proizvod za njegu kože nakon sunčanja, bez obzira na to jeste li pocrvenjeli ili ne jer će šteta biti počinjena čak i ako ste dobili preplanulu boju kože koju ste željeli.

Ako ste skloni crvenjenju, držite svoj after sun proizvod u hladnjaku. Tako ćete pružili svojoj koži dodatno osvježenje nakon upijanja zraka sunca. Isto tako, nemojte zaboraviti piti puno vode kako bi hidratizirali kožu iznutra. Kad se radi o našim najdražim proizvodima za njegu kože nakon sunčanja, najvažniji kriteriji odabira su to da nisu ljepljivi i da dodatno ne isušuju kožu. Naime, neki gelovi za hlađenje sadrže alkohol kako bi dulje hladili kožu, ali ju oni i isušuju. Cilj nam je bila meka, podatna, hidratizirana, njegovana i smirena koža. Lijep miris je poželjni bonus, ali opet treba paziti da ne sadrži previše parfema koji bi mogao iritirati već upaljenu kožu.

Rješenje pronalazimo u Biobazinom After Sun SOS jogurtu za tijelo koji izuzetno ugodnom, osvježavajućom i lako mazivom formulacijom te svojim bogatim prirodnim sastavom intenzivno njeguje kožu nakon izlaganja suncu. Kombinacija umirujućih sastojaka - aloe vere, kamilice i pantenola, obogaćena je moćnim proteinima jogurta za učinkovito osvježenje, umirujući učinak i regeneraciju kože.

biobaza

Koktel karite maslaca, prirodnih ulja, skvalana i vitamina E hrani kožu i vraća joj elastičnost. Losion se brzo upija, bez masnog traga, a osjećaj osvježenja i ugode dugotrajno ostaje na koži pa je ovaj losion idealan i za njegu osjetljive dječje kože.


Sviđa vam se ovaj proizvod?


Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj