YSL Pure Shots Night Reboot Serum

20/09/2020

YSL Pure Shots Night Reboot Serum ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Njega lica / Intenzivna i anti-age njega.

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil. Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim.

NJEGA LICA ANTI-AGE YSL Pure Shots Night Reboot Serum

Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože. Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću. NIGHT REBOOT vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo 6 sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini.

Njezina inovativna dvofazna formula (piling u ulju) kombinira glikolnu kiselinu koja obnavlja kožu s kraljicom noći iz Maroka. Piling uklanja mrtve stanice kože, dok ekstrakt kaktusa kraljice noći obnavlja i štiti nove kožne stanice. Kao potvrda izvanredne učinkovitosti seruma, žene mogu vidjeti 100 % njegovih učinaka već do sljedećeg jutra – koža izgleda zdravije nakon samo jedne noći. Baš kao što se kaktus bori protiv svoje ekstremne okoline, NIGHT REBOOT obnavlja kožu oštećenu vanjskim štetnim utjecajima.

Isprobali ste ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj