Giorgio Armani Beauty Luminous Silk

20/09/2020

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Make-up / Puder.

Tijekom posljednjih 20 godina, brend Armani Beauty razvio je pravila odijevanja za lice s revolucionarnim formulama koje ispunjavaju sve potrebe. Bogate, ali lagane teksture. Prekrivanje, ali uz osjećaj kao da ne nosite dekorativnu kozmetiku. Uvijek jednostavna tehnika i savršeno nanošenje. Budite odjeveni samo u ono što je vam potrebno za poboljšanje vašeg vlastitog tena: Armani Beauty nudi širok raspon tekućih pudera koji se mogu savršeno prilagoditi svakoj prilici. Upravo je brend postao poznat po Armani Glow efektu jer stvara savršen ten koji izgleda potpuno prirodno.

Nevjerojatno nježna, lagana tekstura: savršena ugoda za kožu s dugotrajnim i sjajnim učinkom; tijekom posljednjih dvadeset godina, ovaj su prepoznatljivi sjaj prepoznali mediji, a jednako ga cijene i profesionalni vizažisti i potrošači. Predvodnik u dekorativnoj kozmetici upavo je tekući puder Luminous Silk koji je bio prvi rezultat filozofije ljepote brenda, odnosno postizanja savršenog tena laganim proizvodima. Stvarajući Luminous Silk, laboratoriji brenda Armani Beauty kreirali su svjetlosnu tehnologiju Micro-FilTM. Ova formula obavija lice svjetlošću i stvara izrazito nježan učinak s teksturom poput svile.

Puder GIORGIO ARMANI BEAUTY LUMINOUS SILK copy

Nakon predstavljanja 7 novih nijansi, ova nagrađivana linija tekućih pudera sada je dostupna u 23 boje.

„Luminous Silk odmah je postao kultni proizvod za vizažiste, a zatim i obične žene. Savršen je za profesionalnu upotrebu te pruža sjajan, prirodan i svjež ten. Ključ je u isticanju dobrih obilježja te smanjenju vidljivosti loših pomoću svjetla i sjene.”, izjavila je Linda Cantello, međunarodna vizažistica tvrtke Giorgio Armani.

I.P.

Novo

Komentiraj