7 naj-seruma s hijaluronom

03/04/2020

To što smo svi u socijalnom distanciranju, ne znači da moramo zapustiti kožu, zar ne?

Samoizolacija, socijalno distanciranje, i velike promjene u društvenom životu ne mora biti izlika da zapustimo kožu i izgledamo kao praljudi. Ako želite blistavu, jedriju i mekšu kožu, onda ste na pravom mjestu jer ovih 10 seruma promijenit ću vam život (ili, u najmanju ruku, vaše lice).

Upoznajte svog novog najboljeg prijatelja, serum s hijaluronskom kiselinom. Hijaluronska kiselina (HA) nije samo trendy sastojak koji je, eto, bez ikakvog razloga svi stavljaju u formule seruma. On zapravo i doslovde izvlači vlagu iz zraka i dovlači je u našu kožu kako bi ona bila dobro navlažena cijeli dan

Trebate dokaz? Isprobajte jedan od ovih 10 seruma s hialuronskom kiselinom u nastavku i uvjerite se u rezultate.

Novexpert Booster Serum s hijaluronskom kiselinom

Ovo je prvi dermatološki proizvod koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u svijetu: 1,6% čiste hijaluronske kiseline, i 71,6% gela hijaluronske kiseline. Ujedno i sadrži 4 različite molekularne težine hijaluronske kiseline kako bi djelovala na sve slojeve kože.

Novexpert Booster Serum s hijaluronskom kiselinom, 411 kn, www.novexpert.hr

Novexpert Booster Serum s hijaluronskom kiselinom, 411 kn, www.novexpert.hr

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster

Sa samo 11 sastojaka, kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože. Glicerin pomaže privući vlagu u kožu, srednje molekularna hijaluronska kiselina djeluje na poboljšanje hidratacije u najudaljenijem sloju epiderme - odakle dolaze fine linije i bore - dok nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dalje u slojeve epiderme gdje potiče proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i nadoknađuje vlagu tamo gdje nastaju dublje bore.

Eucerin Hyaluron Filler_MoistureBooster

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster, 157 kn, www.eucerin.hr

Biotherm Aquasource Aqua Bounce Super Concentrate

Ovaj hidratantni serum se brzo upija te intenzivno djeluje na nepravilnosti kože te suhu kožu koja se ljušti tako da zadržava vlagu te kožu te čini njezin izgled zdraviji i čišči. Osim ozbiljne doze hijaluronske kiseline, sadrži i ekskluzivni sastojak Life Plankton, koji zajedno pojačavaju prirodnu sposobnost kože za samoobnavljanjem. Ukratko, maksimalna hidratacija i zahlađivanje kože, i zbogom suhim područjima kože!

Biotherm Aquasource Aqua Bounce Super Concentrate, 235 kn, www.douglas.hr


L’Occitane Aqua Réotier Esencija za hidrataciju lica

Ova esencija za hidrataciju od Réotier vode bogate kalcijem koja koži osigurava prvi sloj vlage i pojačava hidrataciju rutine njege. Obogaćena Réotier vodom i hijaluronskom kiselinom, ova se esencija pretvara u vodenastu teksturu kako bi trenutno osvježila kožu. Iznimno hidratizirana, koža će trenutno biti svježija, a ten blistav.

L’Occitane Aqua Réotier Esencija

L’Occitane Aqua Réotier Esencija za hidrataciju lica, 176,70 kn, www.loccitane.hr

Valmont Hydra 3 Regenetic Serum

Ovaj luksuzni gel-serum utažuje žeđ najžednije kože, i nevjerojatno glatko klici po koži. Njegova fina tekstura poboljšava teksturu kože, a kako sadrži visoko koncentrirani PHA (preteču hijaluronske kiseline), ovaj koncentrat aktivira hidrataciju tijekom noći kako bi potaknuo resintezu hijaluronske kiseline, i pomaže koži da sama obnovi temelje svoje hidratacije. Redovitom primjenom, koži pruža trenutačnu učinkovitost i dugotrajno hidratantno djelovanje protiv starenja.

Valmont Hydra 3 Regenetic Serum

Valmont Hydra 3 Regenetic Serum, 1733 kn, www.parfumerija-lana.hr

Hylamide Booster Low-Molecular HA

Ovaj “hipersnažni hidratantni serum”, kako ga zovu iz brenda Hylamide, sadrži 5 oblika hijaluronskih spojeva različite molekularne težine. Nisko molekularna hijaluronska kiselina pruža rehidraciju s boljim upijanjem od obične hijaluronske kiseline.

Hylamide Booster Low-Molecular HA, 120 kn, www.top.hr

Hylamide Booster Low-Molecular HA, 120 kn, www.top.hr

Biologique Recherche Sérum Yall O2

Ovaj luksuzni serum jedan je od najbogatijih seruma brenda Biologique Recherche, koji obožavaju bogati i slavni. Obnavljajući i revitalizirajući, Sérum Yall O2 će povećati i restrukturirati punoću epiderme istovremeno stvarajući zaštitni film preko kože. Sadrži golemu dozu hijaluronske kiseline i morski kolagen, i uspješno će se boriti protiv dehidracije i starenja smanjujući veličinu i dubinu linija i bora.

Biologique Recherche Serum Yall O2

Biologique Recherche Sérum Yall O2, (8 ml) 538 kn, www.biologique­recherche.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj