7 beauty proizvoda bez kojih ne može vizažist KKW

18/07/2017

(Iliti, 7 proizvoda koje stavlja na Kim Kardashian West)

Ako imalo pratite zvijezde Instagrama, primjerice obitelj Kardashian, sigurno znate tko je Mario Dedivanovic (poznat kao @makeupbymario na Instagramu), jedan od najtraženijih vizažista na svijetu, koji se proslavio kao “onaj koji je stvorio lice Kim Kardashian West”.

MARIO DEDIVANOVIC 2

N.B. Mario Dedivanovic živi u Americi, a inače je porijeklom iz Crne Gore, otuda mu prezime kojhe zvuči nekako “naše”.

MARIO DEDIVANOVIC 3

Pitali smo ga koji su mu najdraži beauty proizvodi bez kojih ne može zamisliti make-up rutinu, i dobili 7 sjajnih odgovora.


1. Četkica za make-up

“Ova četkica nevjerojatno dobro ‘ublendava’ tekući puder. Ali stvarno nevjerojatno. Možete je koristiti za ‘blendanje primera, korektora, highlightera, illuminatora, tekućeg pudera, pudera za konturiranje — i stvarno funkcionira. Sviđa mi se jer mogu nanijeti make-up bez da umrljam prste, a drugo (i najvažnije), make-up koji nanesete pomoću ove četkice biti će skoro neprimjetan. Koristim ga i sam kada imam neki važan event.“

Clarisonic Sonic Foundation Makeup Brush


Clarisonic Sonic Foundation Makeup Brush


2. Podloga

“Trenutno brijem na novi puder Laure Mercier koji se zove Flawless Fusion. To je mat-podloga koja dobro pokriva ali ne izgleda kao da imate išta na koži, pa ne morate koristiti puder u prahu nakon nje. Zapravo, mislim da sam malo i opsjednut s njom. Lijepo pokriva, i može se ‘nadograđivati’."

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation

3. Make-up za tijelo

“Za cijelo tijelo, volim Charlotte Tilbury Supermodel. To je sedefasta tekuća krema, lagana i svjetlucava, a super izgleda na tijelu ljeti. Volim ga koristiti kao eliksir za blistavost za ruke, noge, pogotovo za večernji izlazak kada klijent(ica) ide u izlazak."

Charlotte Tilbury Supermodel

Charlotte Tilbury Supermodel Body Slimmer Shimmer Shape, Hydrate & Glow


4. Komplet za konturiranje

“Još jedan proizvod koji volim i puno koristim je KKW Beauty Crème Contour. Super je za ljeto, zato što je providan (vidi se koža ispod njega), a daje nevjerojatan izgled kože, može se ‘nadograđivati’ i koristiti i na očima. najbolja mi je nijansa ‘medium’ koju često koristim na svojim klijenticama."

KKW Beauty Crème Contour

KKW Beauty Crème Contour and Highlight Kit u nijansi "Medium"


5. Paleta

“Proizvod za kojim stalno posežem je paleta Renaissance od Anastasije Beverly Hills. Ima sjajne boje koje sve pašu tonovima kože svih mojih klijentica, i ima stvarno prekrasnu teksturu. Stalno je koristim.”

ANASTASIA RENAISSANCE PALETTE

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eye Shadow Palette


6. Krema

“Radi se o ‘jelly’ (žele) kremom koja je sjajna za ljeto. Možete je koristiti ispod make-upa, a ja je koristim svaki dan - čak i za sebe. U zadnje vrijeme sam opsjednut s njom."

Tatcha The Water Cream

Tatcha The Water Cream


7. Sjenilo

“Ovo je jedno prekrasno brončano sjenilo u kremi koje dolazi u teglici. Volim ga koristiti samostalno, ili u kombinaciji sa sjenilom u prahu. Opet, sjajno je za ljeto jer vam daje onaj božanstveni brončani look na kapcima."

Tom Ford Cream and Powder Eye Color

Tom Ford Cream and Powder Eye Color

Izvor: Cosmopolitan.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj