5 savjeta za proljetno razbuđivanje

27/03/2017

Imamo 5 načina kako pobijediti proljetni manjak energije

Cvijeće podiže raspoloženje

Šaroliko cvijeće potiče odlično raspoloženje. Nemojte čekati poklon, kupite ga sami. Ili se istuširajte kremastim gelom za tuširanje s ugodnim cvjetnim mirisima koji će probuditi vaša osjetila.

ruža

Okružite se bojama

Okružite se vitalizirajućim bojama. Žuta, crvena, a posebno narančasta idealan su izbor zbog svoje sličnosti sa sunčevim zrakama. Oraspoložite se šarolikim proizvodima iz vlastite kupaonice.

Čokolada nas čini sretnima

Miris vruće čokolade pruža osjećaj zadovoljstva, baš poput božanstvenog okusa. Uživajte s vremena na vrijeme u ovom divnom napitku, posebice nakon toplog tuša. Priuštite si ugodnu kupku ili losion za tijelo s ovom zavodljivom namirnicom.

choco

Vitamini su ključni

Vitamina D je odgovoran za snažan i zdrav imunološki sustav. Obratite pažnju na namirnice s visokim izvorima vitamina D poput ribe, sira, avokada ili gljiva. Kad god je moguće začinite hranu agrumima poput limuna i naranči. Uživajte i u mirisu agruma koji će vas oraspoložiti.

Ne zaboravite se maziti s vašim partnerom

Jesen označava i dolazak zime. Što su dani tamniji i kraći sve više nam je potrebna zaštita, briga i ljubav. Vrijeme je to zajedničkog uživanja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj