5 make-up trendova koje možete nositi na plaži

06/07/2016

Pitali smo vizažiste i saznali koje je make-up trendove poželjno nositi na plaži, i evo što smo saznali. Broj 4 nas je jako iznenadio!

1. BRONČANI PUDER

Osim što ćete puderom zaštititi kožu od UV-zraka, izjednačit ćete preplanuli ten i dati mu brončanu nijansu. Naš savjet: odaberite puder za 2 nijanse tamnije od vaše prirodne boje.
Npr. Shiseido Sun UV Protective Compact Foundation SPF 30, 260 kn.

SHISEIDO Sun Protection Liquid Foundation N SPF 30

2. MASKARA

Vodootporna, naravno. Crna maskara će učiniti pogled misterioznijim (idealno za ljetna koketiranja na plaži), a plava će naglasiti bjeloočnice i izgledat ćete svježije. Npr. Avon SuperExtend Extreme vodootporna maskara, 39 kn.

avon waterproof

3. TUŠ ZA OČI

Ili vodootporna olovka. Nova generacija olovaka za oči na bazi gela fino kližu po koži i otporni su na vodu, znoj, vrućine, itd. Isprobajte olovku u trendy ljetnim bojama, poput tirkizne, zelene ili plave. Upadljive boje na plaži će biti - upadljive. Npr. Chanel Stylo Yeux Waterpoof u boji Oasis 817, 207 kn.

CHANEL WATERPROOF

4. XXL OBRVE

Da, baš kao Cara Delevigne. Istaknite svoje obrve vodootpornom olovkom koja neće "padati" u ekstremnim ljetnim uvjetima. Za extra-fatalni efekt odaberite olovku nijansu tamniju od svoje prirodne boje obrva. Npr. Artdeco Waterproof Eye Brow Designer, 85 kn.

waterproof

5. LAK ZA NOKTE

Naravno. ne samo na rukama, već i na stopalima, lak za nokte najbolji je način da istaknete svoje atribute, lijepe ruke & lijepa stopala, i unesete malo boje u svoje ljeto:) Npr. Lancome Vernis in Love u boji 149, 127 kn.

waterproof nail

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj