5 lip-tintova koje morate isprobati

23/04/2020

…kažu Cosmo čitateljice

Lip-tint, “tinta za usne”, boja za usne, kako god ih zvali, oni su promijenili svijet ruževa za usne zauvijek. Prvo, zbog toga što na usnama ne ostavljaju mastan sloj, drugo zato što na usnama traju vječno, i treće što (ako su dobri) izgledaju doslovce kao “da ste se rodili s tim”.

5 lip-tintova koje morate isprobati

Pitali smo Cosmo-čitateljice koji lip tintovi su im najbolji, i evo što smo saznali.

Opcija 2-u-1

“Svi proizvodi dva u jedan koje sam dosad isprobala bili su...tak-tak. Ovaj je rijetke teksture, ali iznenadio me jer na usnama traje dulje nego što očekujete. Osim toga, lijepo se stapa s usnama i idealan je za minimaliste.”
—Martina, 25

Benefit Lovetint Lip & Cheek Stain


Benefit Lovetint Lip & Cheek Stain, 159 kn, douglas.hr

Opcija na bazi vode

"Kad sam prvi put probala puder na bazi vode, (Chanel Vitalumière Aqua), preporodila sam se. Ovaj lip tint je također na bazi vode, čak 40%, ima 12 super boja (moja najdraža je 617 Dive Into the Nude), a šiljasti aplikator je jako praktičan.

—Anđela, 22

YSL Yves Saint Laurent Vernis a Levres Water Stain douglas.hr
YSL Yves Saint Laurent Vernis a Levres Water Stain, 289 kn, douglas.hr

Opcija iz drogerije

“Kad sam vidjela ovu turbocrvenu nijansu, malo sam se bojala... ali kad sam je nanijela, nisam se više odvajala od nje. Za razliku od drugih tinti za usne s mat učinkom, ova se nije trusila ni grudala. Samo sam je jednom trebala ponovno nanijeti (zbog maslinova ulja:).”
— Katarina, 24

L’Oréal Paris Rouge Signature Armored
L’Oréal Paris Rouge Signature u boji Armored, 95,90 kn, lorealparis.hr

Opcija za vegane
“Prvo što me oduševilo bila je nijansa ružičaste: opsjednuta sam nijansama, a ova ima idealnu svjetlinu i dubinu. Drugo, formula je nevje- rojatna. Mat, veganska, nastala bez ikakvih okrutnosti prema životinjicama (BTW. zašto to rade?!) i iznimno hidratantna.”
—Vanja, 29

Bite Beauty Outburst Longwear Lip Stain u boji Strawberry Frozé
Bite Beauty Outburst Longwear Lip Stain u boji Strawberry Frozé, 175 kn, bitebeauty.com

Opcija “kao tetovaža”

“Koristila sam tanji kraj za definiranje usana i deblji za popunjava- nje. I vjerovali ili ne, boja je držala cijeli dan. Moja je ocjena 10/10 jer može izdržati sve izazove, hranu i piće, a idealno je za one koji ne žele stalno provjeravati postojanost boje.”
—Lucija, 27

Avon 2-in-1 Lip Tattoo Lip Rebel Raspberry
Avon 2-in-1 Lip Tattoo Lip Line & Fill Duo u boji Rebel Raspberry, 54,90 kn, avon.hr

I.P.

Novo

Komentiraj