5 krema za sunčanje koje stvarno dobro mirišu

06/07/2016

Istraživanja pokazuju da 71 % ispitanika misli da ih potamnjela koža čini ljepšima. Ipak, štititi se od sunca je pametno. Ali to ne znači da pritom naša osjetila ne moraju malo uživati. Upoznajte 5 krema za sunčanje koje sjajno mirišu

1. Vichy Ideal Soleil Gel-mlijeko SPF 30 (162 kn)

Ovo gel-mlijeko, osim što miriše na kokosovo mlijeko, fine bademe i ljeto, sadrži tzv. "wet-tehnologiju" koja omogućuje da se voda odbija od kože, zaštitno sredstvo se ne rastvara i zadržava se na koži čak iako je vlažna. Drugim riječima, možete ga nanositi na mokru kožu. Mi lajkamo.

vichy ideal soleil spf30 wet

2. Biotherm Spray Solaire Lacté SPF 50 (227 kn)

Ako ste ikada probali Biotherm mirisnu vodicu Eau Vitaminee ili Lait Corps hidratantno mlijeko za tijelo, ovaj sprej za sunčanje miriše gotovo identično: na najfinije agrume, a neki kažu i na Cedevitu! Veliki plus ovog mliječnog spreja je što ne sadrži ulje (pa ne stvara prištiće na koži), i štiti kožu od soli koja dehidrira kožu - ako ga nanesete prije kupanja, smanjena količina soli na koži u prosjeku će biti 87% nakon dvadesetominutnog kupanja.

biotherm soleil lacte 50

3. Garnier Ambre Solaire ulje za sunčanje SPF 30 (84,90 kn)

Ambre Solaire je legenda. Njihova ulja za sunčanje mirišu na isti način od davnih sedamdesetih do danas. Garnier Ambre Solaire zaštitna ulja sa faktorima SPF10, SPF20 i SPF30 poboljšavaju tamnjenje, a da pritom ne žrtvuju zaštitu.

ambre solaire huile

4. Hawaiian Tropic Protective Spray Oil SPF 8 (69,90 kn)

Hawaiian Tropic još od 1969. godine štiti osjetljivu kožu od prekomjernog izlaganja sunčevim zrakama. Danas je to jedna od najprodavanijih marki krema za sunčanje u cijelome svijetu. Miriše točno onako kako bi ulje za sunčanje trebalo mirisati: na kokosovo ulje!

hawaiian tropic

5. Collistar Active Protection Sun Cream Hyper-Sensitive Skin SPF 30 (260 kn)

Ova krema za jako osjetljivu kožu sadrži manje parfema nego ostale kreme, a ipak uspijeva mirisati predivno. Divne teksture, užitak ju je razmazivati i uživati u mirisima ljeta, mora, i ove kreme.

collistar sun

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj