5 koraka do savršenih usana u stilu Marylin Monroe

06/10/2015

Slavna Marylin konturiranje usana otkrila je puno prije slavne Kim Kardashian, unatoč popularnom mišljenju

Kako bi njezine usne bile veće i punije, Monroe je koristila čak nekoliko raznovrsnih olovaka za usne, ruževa i sjajila ne bi li svojim usnama podarila jednu potpuno drugu dimenziju. Bez sumnje, svi želimo imati zanosne usne poput nje, a put do njih posebna je tehnika za koju i profesionalni vizažisti priznaju kako je poprilično komplicirana.

Isplati li se cijeli taj posao? Itekako! Iako, vjerojatno samo za posebne prilike.

Ipak, želite li imati zanosne usne poput slavne i neponovljive Marylin, sad to i možete jer smo za vas pripremili vodič koji će vam donijeti zavidne rezultate.

Pa krenimo.


Prvi korak: Definirajte linije usana

1

Nakon pilinga vaših usana, definirajte njihove rubove najtamnijom nijansom olovke za usne – predlažemo nijansu tamne čokolade. Tom ćete bojom stvoriti iluziju dubine.


Drugi korak: Stvorite bazu

2

Olovkom boje cigle popunite usne. Koncentrirajte se na kuteve usana i koristite lagane, kratke pokrete od vanjskog prema unutarnjem djelu usana.


Treći korak: Stopite nijanse

3

Olovkom najkričavije crvene boje započnite u sredini usana i koristite brze pokrete kojima ćete stopiti nijanse na usnama. Budite oprezni kako ne biste prešli rub svojih usana.


Četvrti korak: Osjenčajte

4

Koristeći četkicu ili prste, nanesite malu količinu highlightera u kremi na sredinu donje usne. Time ćete pridonijeti punoći i poglede privući na samu sredinu svojih usta što će vašim usnama dati još više bujnosti.


Peti korak: Hidratizirajte

5

Balzamom za usne s blagom ružičastom nijansom pridodajte mekoći i sjaju svojih usana. Izbjegavajući sjajilo za usne, balzamom će usne ostati zdrave i hidratizirane bez pretjerivanja.


Rezultat

kraj

Gotovo je! Vaše su usne punije, sjajnije i jednostavno prekrasne!


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj