5 beauty proizvoda koje biste trebali koristiti svake večeri

03/12/2015

Koliko god ponekad bili lijeni, vaša će vam koža jednoga dana biti zahvalna postane li ovo vaša svakodnevna beauty rutina...

Ulje za lice. Hidratantne kreme su divna stvar, no ništa neće hidratizirati i nahraniti kožu vašeg lica poput ulja. Večer, kada očistite lice, idealno je vrijeme za nanošenje ulja. Osim što će vaša koža imati i više nego dovoljno vremena da se regenerira, ujutro će vas dočekati savršen ten. Plus, vaša će se koža manje mastiti budete li redovito koristili ulja, a manje masti znači i manje nepravilnosti tena. Ulje, osim na lice, možete slobodno nanijeti i na kosu.

Balzam za usne. Nema ništa gore od ispucalih, suhih, oštećenih usnica. A taj problem vrlo ćete jednostavno riješiti ako svake večeri prije spavanja usnice obilato namažete hranjivim balzamom. Tako će vaše usnice biti mekane, zdrave i podatne za nanošenje ruža ujutro.

Krema za ruke. Ako ne volite osjećaj masnih ruku tijekom dana, nanesite kremu na ruke kada krenete na spavanje. Tako će vaše ruke biti njegovane bez da zamastite sve što dotaknete. Za ekstra mekane ruke, obilato ih namažite, a zatim prespavajte s pamučnim rukavicama koje će dodatno pospiješiti hidrataciju i upijanje.

Serum za kosu. Ako ste skloni elektricitetu u kosi i nestašnim pramenčićima koji uvijek izvire negdje gdje ne bi trebali, prije spavanja na kosu nanesite serum. Vaša će kosa biti mekša, glađa i poslušnija, a osim toga, dodatno ćete ju nahraniti.

Maslac za tijelo. Ili ulje, ili losion, ili krema. Zapravo je manje bitno. Bitno je da njegujete cijelo tijelo, a večer je savršeno vrijeme za to. Umjesto da zamastite pola odjeće u tijeku dana, tijelo namažite prije spavanja i blistajte kada se ujutro probudite.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj