4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods of Scandinavia

25/10/2020

4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods of Scandinavia ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Uniseks parfem godine.

Istraživati nepoznata mjesta, stjecati nove dojmove i izgubiti se u prirodi – što ima ljepše? Istraživači trendova potvrđuju ono što već dugo osjećamo u sebi: priroda sve većem broju ljudi nudi protutežu svakodnevici. Naime, ondje pronalazimo sebe i crpimo snagu za optimalan razvoj svoje osobnosti. Brojni osjetilni podražaji u prirodi natječu se za pozornost pažljivog promatrača. Igra boja, suptilni zvukovi i ne manje važno veličanstveni mirisi – ljepota mnogih krajolika pokazuje se i u njihovom mirisu. Tako svaki čovjek ima potpuno vlastito mjesto na kojem se osjeća dobro i koje odgovara njegovoj biti. To uvjerenje poslužilo je parfumeriji 4711 kao inspiracija da isječke krajolika koji oduzimaju dah uhvati u ekskluzivnoj zbirci Eaux de Cologne 4711 Acqua Colonia Intense.

4711_AC_Intense_WW_Mood_1

Kreirali najbolji parfimeri
Pri razvoju mirisa 4711 Acqua Colonia Intense parfimerija 4711 surađivala je s uglednim međunarodnim parfimerima. Zajedno s Nelly Hachem-Ruiz, Daphné Bugey, Fanny Bal i Gezom Schön stvoreni su jedinstveni, dugotrajni mirisni svjetovi. Svaki od njih za sebe je olfaktivni isječak koji doziva sjećanja na jedinstvena mjesta u prirodi i budi čiste osjećaje – koje insceniraju posebno visokovrijedni sastojci.

4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods of Scandinavia

Intenzivni mirisni doživljaj 4711 Acqua Colonia Intense
Miris 4711 Acqua Colonia Intense prati ženu koja ga nosi duže vrijeme na mjestu čežnje i na temelju četiri kompozicije mirisa opskrbljuje je različitim učincima. Bogat buket nježnih cvjetova, senzualna toplina sunca, drvenasta aroma šume, živahna svježina planina: svaki miris 4711 Acqua Colonia Intense inscenira posebnu nijansu prirode.

Wakening Woods of Scandinavia Wakening Woods of Scandinavia podsjeća na dojmljivo crnogorično drveće, stijene prekrivene mahovinom, vode koje teku i slikovita jezera u šumama Skandinavije. Olfaktivna interpretacija netaknute prirode koja izgleda kao da se budi kad joj se udahne život kroz nježnu jutarnju rosu i sunčeve zrake koje griju. Ta unisex kreacija svojom resko-aromatičnom gornjom notom od bergamota, korijandera i ružičastog papra odmah odvodi u mirisni univerzum Acqua Colonia. Iznenađujući cvjetni buket od ruže i jasmina nježno puše preko parfema kao svjež povjetarac kroz drveće i tako daje polet drvenastom karakteru mirisa te mu daje ženstvenu notu. Kompozicija je zaokružena dugotrajnom donjom notom od pačulija i Fir Absolute s istaknutom drvenastošću jele.

4711_AC_Intense_WW_Lights

Ovu mirisnu esenciju potrebno je posebno istaknuti: Fir Absolute, dobiven od tekućih ekstrakta iglica i grana jele i oduvijek cijenjen i kao ulje u aromaterapiji, svojim aromatično-balzamskim, zadimljeno- drvenastim i lagano voćnim notama odmah nas prenosi u najljepše šumske krajolike.


Gornja nota Bergamota, korijander, ružičasti papar

Srednja nota Ruža, osmantus, jasmin

Donja nota Pačuli, tamjan, Fir Absolute

aromatično – drvenasto – plemenito

„Veličanstveno i tajanstveno, kao miris skandinavskih šuma jele ujutro.” Geza Schön (kreator parfema)

4711 Acqua Colonia Intense Wakening Woods of Scandinavia

#4711 #acquacolonia #acquacoloniaintense

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

 

I.P.

Novo

Komentiraj