4 parfema koje ćemo nositi ove jeseni

15/09/2020

Jedva čekamo!

Ljeto je skoro gotovo, a jesenska “back-to-school” sezona stiže, što je po pitanju mode, ljepote, i parfema, definitivno dobra stvar. Tople jesenske boje i potreba za udobnošću dolaze ruku pod ruku s dubljim, seksi mirisima koji su bili preteški za nošenje ljeti. Ako ste u potrazi za novim jesenskim parfemom, imamo 4 mirisnih ideja koje jedva čekamo “nositi.

NOĆNI PARFEM

Inspiriran “novim konceptom vremena” koji je uzrokovala pandemija, Chanel ove jeseni predstavlja novi koncept mirisa Coco Mademoiselle - noćni parfem. Uživajte u poznatom mirisu, ali u novoj mat bočici te novoj teksturi koja se senzualno nanosi na kožu, kosu ili spavaćicu, ako želite.

CHANEL COCO MADEMOISELLE EAU PRIVEE

Chanel Coco Mademoiselle Eau Privée, u parfumerijama od 1. rujna, chanel.com

SVI SMO SAVRŠENI

Marc Jacobs nam ove jeseni predstavlja razigrani, neočekivani miris koji slavi optimizam, prihvaćanje sebe kakvi jesmo, originalnost, parfem Perfect inspiriran je mantrom “I am perfect as I am”, baš kao i tetovaža “Perfect” koju Jacobs ima na ruci. Kako će mirisati? Cvjetno i utješno, kažu nam, po bademovom mlijeku, svježim cvijetnim zavodljivim notama, i rabarbari.

MARC JACOBS PERFECT BOTTLE

Marc Jacobs Perfect, od rujna u parfumerijama

NOVA VIZIJA ŽENSTVENOSTI

Giorgio Armani My Way je suvremeni cvjetni miris u čijem srcu vlada fuzija bijelog cvijeća, cvijeta naranče i tuberoze, i fine vanilije s Madagaskara koja je prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama. Osim toga, Giorgio Armani pridaje posebnu pažnju održivom razvoju i okolišu, te se stoga sama bočica mirisa može reciklirati. Bočica parfema My Way doprinosi smanjenju otpada i potiče postupak recikliranja.

ARMANI MY WAY

Giorgio Armani My Way, od 23. kolovoza u parfumerijama

NAJSKUPLJI SASTOJAK NA SVIJETU

Francuska parfemska kuća Maison Crivelli predstavlja nam svoj novi, egzotični, jedinstveni gurmanski miris Iris Malikhân, koji sadrži esenciju cvijeta iris, jednu od najskupljih sastojaka na svijetu. Iris Malikhân cvijet irisa kombinira s notama čempresa, tamjana, vanilije, cimeta, mimoze, kože, i esencijom galbanum, što ga čini jednim od najsenzualnijih novih mirisa jeseni 2020.

Iris Malikhan Maison Crivelli

Maison Crivelli Iris Malikhân, 60 ml EdP 616 kn, od rujna u Parfumeriji Lana, parfumerija-lana.hr

I.P.

Novo

Komentiraj