4 make-up trenda koje ne treba ignorirati ovog ljeta

04/09/2020

Dosadne bež-palete imaju opaku konkurenciju.

Da, rekli smo to. Izgovorili smo naglas. Bež palete su dosadne. Sad kad smo to absorbirali, krenimo redom koji trendovi u make-upu ovog ljeta neće biti dosadni. Nimalo.

1. GLAMUROZNA SJENILA

4 TRENDOVA KOJE NE TREBA PROPUSTITI 6

Imamo odličnu ideju: umirovimo bež i ružičasta sjenila koja smo ove godine nosili do iznemoglosti. Umjesto toga, jarka kraljevsko plava, ljubičasta, i ostale jarke boje uvijek su dobra ideja i, što je još najvažnije, zabavna. Npr. Lancôme x Mert & Marcus Transformirajuća sjenila za oči, 228 kn, douglas.hr.

2. “SWAROVSKI” TUŠ ZA OČI

4 TRENDOVA KOJE NE TREBA PROPUSTITI 5

Ne da vam se nanositi komplicirani make up, a želite nešto posebno? Zašto ne biste, umjesto tuša, na kapke nanijeli kristale? Nalijepite ih koristeći ljepilo za trepavice - i eto vas u središtu pozornosti!

3. UMJETNE PJEGICE

4 TRENDOVA KOJE NE TREBA PROPUSTITI 4

Baš kao što je to učinila vizažistica Lucia Pica na posljednjoj Chanelovoj reviji, olovkom za oči nacrtajte nekoliko pjegica. To je tako ljetni look!

4. NEONSKE USNE

4 TRENDOVA KOJE NE TREBA PROPUSTITI 7

Kada ćete se istaknuti ako ne ljeti? Crvenom ružu ništa ne fali, ali vrijeme je za neonske boje. (Isprobajte Maybelline New York Color Sensational Vivids u nijansi Pink Pop, 65 kn.)

I.P.

Novo

Komentiraj