10 ljetnih muka koje muče svaku ženu

15/06/2016

Ljetne vrućine ne gode nikome... ali ponekad je stvarno teško kad moramo birati između odjeće koja podsjeća na hodajuću saunu i one koja će biti etiketirana kao „provokativna“.

1. Znoj pod grudima. Nema ništa ljepše od zavodljivog dekoltea... i dvije ogromne lokve znoja odmah ispod.

sise

2. Znoj među grudima. Ah da. Još jedna lokva.

3. Pronalaženje granice između prigodno ljetne i „previše razotkrivajuće“ odjeće. Činjenica je da se na poslu nećemo pojaviti u badiću, ali također stvarno ne želimo sjediti u sakou.

haljina

4. Želja za nošenjem ljetnih haljina bez maltretiranja. Okrutna je istina ta da doslovno svaki ljetni odjevni predmet u vašem ormaru u očima pogrešne osobe može biti označen kao „provokativan“. Grozno.

revealing

5. Nošenje kratke haljine za vrijeme mjesečnice. ŠTO... AKO... SE.... ŠPAGICA... BUDE... VIDJELA??? *umireodneugode*

6. Slušanje o pripremama za „bikini tijelo“.Otkrit ćemo vam tajnu savršenog bikini tijela: obucite bikini.


7. Neukrotiva kosa. Vlaga bi trebala biti zabranjena zakonom.

1

8. Odjeća bez džepova. Budimo realni – jedina ženska odjeća s džepovima su jakne. Stvarno bi trebali poraditi na dizajnovima ljetnih haljina s prigodnim džepovima za mobitel.

9. Gozba za komarce.Znamo da vam naša stražnjica izgleda sočno, ali su ugrizi odk komaraca IGDJE, a pogotovo tamo, nešto najgore ikad.


10. Očajna istina o tome da trend „sideboob“-a pali jedino na crvenom tepihu. U jednom trenutku rasturate s otvorenom haljinom. U drugom svi imaju pun pogled na vaše bradavice.

sideboob

11. Opekline. Najbolji način da vam Sunce pokaže na kojim ste se mjestima zaboravili namazati.

opekline

12. Smrdljive, smrdljive cipele. Savjet: Ne hodajte gradom u balerinkama bez čarapa. Požalit ćete.

13. Vaša duga ravna kosa pretvara vas u lika iz horora. Zato je ljeto savršena prilika da isprobate onaj dugo priželjkivani bob!

kosa

14. Bezbroj depilacija. Palac gore svim ženama koje se ne plaše dlačica na svom tijelu, ali za nas ostale smrtnike, ljeto je prava noćna mora. Sati i sati posla prije svakog odlaska na plažu. Stvarno je vrijeme da počnemo mijenjati standarde.

Izvor: Cosmopolitan US

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj