Blogerica: Priprema, pozor...

16/06/2015

Brišem, usišem, kajem se što sam ga pozvala u Zagreb umjesto da sam se pozvala k njemu u Beograd. No to veliko spremanje prije dejta zna biti i korisno jer sam iza trosjeda u dnevnoj pronašla...

Jedan je prijatelj, kad je prvi put došao u moj stan, konstatirao da se osjeća – da ga citiram – kao u memorijalnom centru Audrey Hepburn. Ok, priznajem, možda sam pretjerala s količinom postera (u hodniku “Praznik u Rimu”, u spavaćoj “Doručak kod Tiffanyja”, u dnevnoj print njezine crno-bijele fotografije dva puta dva :). Prijateljičina šestogodišnja kćerkica neki me dan pitala zašto u stanu imam toliko dječjih stvari (kad je ugledala plišanog Plutona na ormaru).

yMoj tata još tolerira Plutona jer je riječ o plišanom psu, ali tvrdi da će svaki iole normalan frajer pobjeći glavom bez obzira čim uđe u moj stan i suoči se s dva živa psa i gomilom njihovih dlaka. Kad je riječ o Lajki i Rikiju, ne mogu ništa poduzeti (možda ako ih lijepo zamolim da se ne linjaju od petka do ponedjeljka), ali barem mogu plišance spremiti u ormar prije nego što A. dođe. 

– I, kako napreduju radovi – zeza me cimerica koja je sinoć otputovala kući u Split.

– Brišem, usišem, kajem se što sam ga pozvala u Zagreb umjesto da sam se pozvala k njemu u Beograd – otpisujem.

To veliko spremanje je stvarno naporno. Ali i korisno. Iza trosjeda u dnevnoj pronašla sam tri para čarapa, dvije gumice za kosu i onaj dio sa stražnje strane TV upravljača kojim se zatvaraju baterije.

– Stižem za 20 minuta – stiže mi poruka. 

Be still my heart :)

Poslano 19.24

Jasmina Rodić

Novo

Komentiraj