Blogerica: Good cop/bad cop

16/06/2015

Sjedim u restoranu svog dečka (i osjećam se pomalo privedeno jer su se njegova dva bratića (i ujedno najbolja prijatelja) ful ufurala u tu good cop/bad cop varijantu.

Znate onu varijantu iz kriminalističkih filmova kad se dva policajca podjele na uloge: jedan je good cop, a drugi bad cop. Da bi Privedeni progovorio, treba ga zatvoriti u sobu s lošom rasvjetom i velikim ogledalom te se njih dvojica smjenjuju sa suprotnim taktikama.

yDečko me čvrsto drži za ruku, a ja se kulerski smješkam u društvu desetak njegovih prijatelja i članova obitelji. Koji su me slučajno navratili upoznati ;-) Ok, coolerski look je bio plan, ali više se smješkam kao naši političari kad ih uhvate da kradu. 

– Hm, pa i nisi baš nešto. Zgodnija si na fotkama s fejsa – govori mi bad cop mjerkajući me od glave do pete. Odgovorila bih mu nešto, ali:

a) ništa mi ne pada na pamet,

b) ne mogu govoriti jer imam usku haljinu pa ne smijem disati  da mi ne ispadne trbuščić (ne želim mu davati dodatnu municiju). Za početak, garant bi rekao da “to nije trbuščić nego trbušina” ;)

– Opa, pa ti si zgodnija nego na fejsu. Baš si lijepa – govori mi nekoliko sati kasnije good cop mjerkajući me od glave do pete. Odgovorila bih mu nešto, ali:

a) ne znam se nositi s komplimentima,

b) ne znam se nositi s komplimentima.

Možda bih im i zamjerila na ovom maltretiranju Privedene (čitaj: mene), ali su me razoružali buketom crvenih ruža do te mjere da bih im sve priznala. I ubojstvo Kennedyja ako treba ;) 

Poslano 23.00

Jasmina Rodić

Novo

Komentiraj