Žudite za komplimentima? Evo kako do njih!

13/03/2018

Upecajte točno ono što želite čuti...

Koliko god vas boljelo što njegovi komplimenti izostaju, slobodno preskočite dio nabijanja grižnje savjesti. Ako ste u napasti da mu kažete: "Prošlo je dosta vremena otkad si mi zadnji put rekao da sam ti lijepa", suzdržite se. Obavezno.

Možda je to i istina, ali ispast ćete nesigurni, a on će zauzeti obrambeni stav jer prepostavlja da je učinio nešto loše. Završit ćete u raspravi nakon koje ćete oboje biti živčani.Ove dvije stvari pokrenut će lavinu, vjerujte nam!

1. Pokažite mu da imate svoj "fan klub". Odvedite ga sa sobom u trgovinu gdje prodavač ne propušta priliku za flert s vama i uvijek vam udijeli neki kompliment ili u teretanu gdje jedan od trenera uvijek hvali vašu "formu". Dečki se vole natjecati. Kad shvati da vam drugi muškarci riječima mame osmijeh i crvenilo na obraze, proradit će mu instinkti. Učinit će sve što može da bi se jednako tako osjećali zbog njega.

2. Komplimentirajte vi njemu. Lijepe riječi lakše će mu prijeći preko usta ako ih i vi njemu priuštite. Recite mu povremeno (recimo jednom tjedno) koliko ima dobru guzu. Samo ne pretjerujte jer mu to može početi ići na živce. Kad i on vama uputi kompliment, pokažite mu poljupcem da to cijenite. Nagrada će ga potaknuti na ponavljanje.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj