Znate li da ste najbogatija osoba na svijetu ako imate ovo?

24/01/2018

A vas to ne košta baš ništa...

Kada je riječ o bogatstvu, iznos na bankovnom računu ne može se usporediti sa sljedećih 7 bogatstava koja pokazuju da za najbolje stvari u životu nije potrebno potrošiti ni jedan jedini novčić.

1. Zagrljaj

Morate priznati da ništa nije ljekovito kao dug i čvrst zagrljaj osobe do koje vam je stalo. Nema tog sretnog ili nesretnog trenutka kojem zagrljaj ne može pozitivno doprinijeti.

2. Voljene osobe

Oni koje volite vrijede sve na svijetu, a nemaju cijenu. Ovi su ljudi nezamjenjivi u vašem životu. Budite sretne što ih imate!

3. Osmijeh

Prema jednom istraživanju, osobe koje su dobivale osmijehe od stranaca, imale su bolji osjećaj društvene povezanosti. A tko se ne želi osjećati kao da pripada tu gdje je? Da ne spominjemo osmijehe koje dijelite s voljenim osobama.

4. Spavanje

Sreća = spavanje. Ima li boljeg osjećaja na svijetu nego ušuškati se u udoban krevet i uploviti u luku snova?! Mozak i tijelo trpe velike posljedice zbog nedostatka sna. Više sna znači i više zdravlja. Ne zvuči loše, zar ne?

5. Sretne uspomene

Tko se ne voli prisjećati sretnih i lijepih trenutaka iz prošlosti? Posebno trebate cijeniti to što ste imale priliku doživjeti te trenutke.

6. Ljubav

Ljubav je sve što trebamo. Osjećaj da smo prihvaćeni ključan je za naše emotivno zdravlje. Osobe koje vole i koje su voljene su sretnije, ali i zdravije. Nije li to predivno?

7. Sreća

Posljednja, ali ne najvažnija. Dapače! Ako ste prepoznale prethodnih 6 stavki u svom životu – prava ste sretnica!

Foto: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj